E-postlösning för företag med Microsoft Outlook

E-postlösning för företag med Microsoft Outlook

E-postlösningar från Microsoft

Professionell kommunikation – när och var som helst.
 

 Öka förtroendet, tilliten - och försäljningen

 

En stor del av dagens affärsverksamhet sker via e-post, vare sig du talar med potentiella kunder, bekräftar offerter från leverantörer eller samordnar möten med kollegor. Om du sysslar med affärer måste du kunna visa upp en professionell och samstämd profil för alla som du har regelbunden kontakt med, och du behöver också rätt e-postverktyg för att ha koll på din inkorg.

HÅLLER DU PÅ ATT STARTA?  ANVÄND OUTLOOK.COM

Vilka e-postalternativ har du? Först finns det ju Outlook.com som är gratis och innehåller smarta verktyg som hjälper dig att spara tid och få mer gjort. Få ordning på inkorgen, filtrera skräppost automatiskt och arbeta med Word-, Excel- och PowerPoint-filer direkt från din e-post helt gratis – även om du inte har Microsoft Office installerat på datorn.

VILL DU GÖRA DET LÄTT FÖR DIG? MED EN HOSTINGBASERAD LÖSNING SLIPPER DU ALL IT-HANTERING

Microsoft Office 365 är en uppsättning användarvänliga webbverktyg för småföretag, oberoende konsulter och experter som är ute efter produktivitetstjänster i företagsklass, inklusive åtkomst överallt till e-post, viktiga dokument, kontakter och kalendrar på nästan vilken enhet som helst.

BEHÖVER DU EN MER PROFESSIONELL LÖSNING? ANVÄND Outlook 2013

Men ett professionellt företag behöver en professionell e-postlösning, och det är där Outlook 2013 kommer in. Med Microsoft Outlook 2013 kan du vara uppkopplad med alla direkt från datorn, webbläsaren eller Windows Phone-enheten. Outlook 2013 erbjuder nya sätt att hålla koll på e-posten: anpassa kommandon, planera enkelt möten och mycket mer.

 

 Relaterade produkter