Marknadsföringslösningar online med Microsoft Office

Marknadsföringslösningar online med Microsoft Office

Marknadsför ditt företag online

Nå ut till fler kunder redan i dag.
 

 Gör reklam för ditt företag och hitta nya kunder

 

Kunder. Ditt företag klarar sig inte utan dem.  Du måste hitta dem, de måste hitta dig.  Lockande webbplatser, informativa och iögonfallande broschyrer är bara några av de verktyg ditt företag behöver medan det växer.  Ökad kundförståelse hjälper dig att utveckla företaget snabbare.

FÅ EN GRATIS WEBBPLATS MED MICROSOFT OFFICE 365 FÖR SMÅFÖRETAG

Och att sätta ihop en egen webbplats i dag är inte lika svårt och dyrt som förr. Med Office 365 för småföretag kan du helt kostnadsfritt få en webbplats – samt ett domännamn och e-post – och vara igång på bara några timmar. Ta din verksamhet online i dag och se hur långt din webbplats kan ta dig.

NÅ UT OCH MARKNADSFÖR DITT FÖRETAG ONLINE

Att hitta nya kunder kan vara en utmaning, men att inte hitta dem innebär förlorade affärsmöjligheter. Med Microsoft Advertising kan du marknadsföra företaget med hjälp av ett effektivt och innovativt annonssystem som utformats för att ge ditt företag resultat och låta dig ha kollen.

HANTERA KUNDRELATIONER PROFESSIONELLT

För att skapa framgångsrika relationer måste du hålla relationen levande med både nuvarande och potentiella kunder. Microsoft Dynamics CRM Online är ett användarvänligt kundrelationshanteringssystem som hjälper dig att hitta, locka och vinna nya affärer. Hämta en gratis utvärderingsversion och se hur du kan få hjälp med att följa upp dina kunder.

SKAPA EGNA BROSCHYRER MED MICROSOFT PUBLISHER

Oavsett om du arbetar med broschyrer, nyhetsbrev, vykort, gratulationskort eller nyhetsbrev via e-post, kan du få högkvalitativa resultat utan att anlita en grafisk designer eller behöva vara en själv.

 

 Relaterade produkter