Säkerhet - Microsoft för små och medelstora företag

Säkerhet - Microsoft för små och medelstora företag

Säkerhet
Tänk efter i förväg och se till att verksamheten och alla data är i säkerhet.
 

 Skydda din data

 

Du behöver inte lägga ned en förmögenhet på att skydda din data och din dator, men det kan kosta dig en förmögenhet att inte göra det. Du måste tänka på hur du ska agera i händelse av virtuella angrepp och strömavbrott. Du måste också fundera på hur du ska hantera programuppdateringar för att alltid ha den allra säkraste programvaran, samt åtkomst för anställda och mobil datoranvändning. Med Microsofts produkter kan du se till att företaget är säkert, ha koll på dina data och hantera verksamheten som en expert.

MICROSOFT SECURITY ESSENTIALS – GRATIS FÖR UPP TILL 10 DATORER

Microsoft Security Essentials kan laddas ned kostnadsfritt och ger skydd för upp till 10 datorer, skyddar mot virus, spionprogram och annan skadlig programvara. Microsoft Security Essentials skyddar företagets datorer i realtid mot virus, spionprogram och annan skadlig programvara. Det körs tyst och effektivt i bakgrunden så att du kan använda din Windows-dator hur du vill utan avbrott eller långa väntetider.

AVANCERAT SKYDD - MICROSOFT FOREFRONT

Om ditt företag har mer än tio datorer kan du skydda dem med Microsoft Forefront Endpoint Protection 2010.  Forefront Endpoint Protection 2010 är nästa version av Forefront Client Security och hjälper företag att förenkla och förstärka slutpunktsskyddet och därmed markant minska infrastrukturkostnaderna. Integrera och utöka säkerheten över hela företaget, skydda “åtkomst överallt”, förenkla säkerhetsupplevelsen och hantera regelefterlevnad: allt detta kan du göra med Microsoft Forefront Endpoint Protection 2010.

DATORSKYDD VAR SOM HELST

Windows Intune är en integrerad Microsoft-lösning med funktioner för molnbaserad hantering och säkerhet via en enda webbaserad konsol - så att dina datorer och användare kan få bästa prestanda var som helst. IT-personalen kan på distans utföra ett antal viktiga administrativa uppgifter, bland annat Microsoft-uppdateringar, skydd mot skadlig kod och lagerhantering så att IT- och slutanvändare kan fortsätta vara produktiva.

 

 Relaterade produkter