Samarbete - Microsoft för små och medelstora företag

Samarbete - Microsoft för små och medelstora företag

Samarbete
Samarbeta effektivare med lösningar som knyter samman dig och dina medarbetare.
 

 Arbeta bättre tillsammans

 

Samarbete handlar om att bli mer produktiv genom att arbeta tillsammans med dina kollegor, antingen genom att jobba med samma dokument online, delta i konferenssamtal eller dela kalendrar för att planera säljbesök.

ÅTKOMST VAR SOM HELST MED OFFICE WEB APPS

Ge dina medarbetare mobil åtkomst från praktiskt taget var som helst via en mobil enhet med Microsoft Office Web Apps.

Office Web Apps är webbaserade gratisversioner av de Microsoft Office Word-, Excel-, PowerPoint- och OneNote-program du redan använder. Med dem har du tillgång till dina dokument från praktiskt taget var som helst, och kan dela och arbeta på dokument med andra online.

GÖR DET LÄTT ATT SAMARBETA

Samarbetsprogramvaran Microsoft SharePoint 2013 gör det enklare för användare att samarbeta genom att förenkla business intelligence, innehållshantering, sökning och delning för webbplatser i intranät och på Internet.  Du kan skapa webbplatser och dela information med andra, hantera dokument från början till slut och publicera rapporter som hjälper alla att fatta bättre beslut. Här är några av fördelarna med att använda SharePoint 2013 i ditt företag:

  • Få fart på sociala medier: Dela idéer, få svar på frågor och håll koll på vad kollegorna arbetar med via nya sociala funktioner i SharePoint.
  • Lagra och synka dokument: Synka innehåll i SharePoint till skrivbordet med SkyDrive Pro så att du kommer åt dokument med en musklickning, även när du är offline.
  • Få insikt och svar: Omvandla rådata till snygga interaktiva rapporter med Excel 2013 och publicera dem på SharePoint för att dela insikterna med dina kollegor.
  • Skapa appar i molnet: Skapa appar med vanliga webbtekniker som JavaScript, HTML och oAuth med nya molnprogramsmodellen för SharePoint.
  • Hantera kostnader: Minska kostnaderna för infrastruktur och utöka delningsmöjligheterna genom att köra SharePoint i molnet med Office 365.
 

 Relaterade produkter