Contractele Microsoft Select License

Licențiere simplă de volum pentru marile organizații

Programul Select License oferă organizațiilor care dețin mai mult de 250 de PC-uri o soluție de licențiere în volum flexibilă dar simplă.

Beneficiile programului

 • Ușurință în achiziție și administrare
  Clientul poate achiziționa licențe pentru orice locație sau filială înrolată în contract, din țară sau din lume, primind lunar confirmări pentru licențele cumpărate.
 • Flexibilitate
  Licența și Software Assurance (L&SA) se pot achiziționa în orice moment al derulării contractului, în funcție de necesitățile organizației.
 • Software pentru training
  Clienții pot folosi până la 20 de copii în scopul pregătirii personalului IT.
 • Valoarea investiției
  Prin achiziția de Software Assurance clienții pot folosi cea mai nouă versiune a unui produs Microsoft, versiune apărută pe perioada contractului Select.
 • Preț special
  Plățile nu sunt afectate de eventualele modificări de preț apărute pe durata contractului.

Principii de funcționare. Previziunea volumului de achiziții

Contractele Select License se desfășoară pe o perioadă de 3 ani. Clientul poate comanda licențe oricând de-a lungul acestei perioade, plata efectuându-se la momentul comenzii.

Nivelul de preț este determinat prin previziunea volumului total de licențe pe care organizația intenționează să le achiziționeze de-a lungul contractului.

Atât nivelul de preț cât și numărul de licențe luat în calcul pentru previziuni se stabilesc pe categorii de produse: aplicații, sisteme de operare desktop și servere.


Nivele de preț