Microsoft Surface-support til virksomheder

Forsøger du at løse et hardwareproblem? Søger du efter teknisk ekspertise? Har du brug for produktløsninger? Microsoft giver en række assisterede supporttjenester til virksomheder.

Ressourcer til virksomheder

Surface Pro-modellers firmware- og driverpakke
Download firmware og driveropdateringer til Surface Pro.

Opdateringsoversigt til Surface
Find ud af, hvilke rettelser og funktioner der findes i de seneste opdateringer til Surface. Se opdateringsoversigten til Surface

Windows Client-blog
Du kan få adgang til tekniske ressourcer, gratis værktøjer og ekspertvejledning for at gøre implementering og håndtering af din Windows-klientinfrastruktur nemmere. Se Windows Client .

Spørg andre brugere
Få hjælp fra andre Surface-brugere og -eksperter i Microsoft-forummet.

RSS-feed giver de nyeste artikler fra Surface-videnbasen
Find de seneste artikler om Surface og Windows 8.1.

Kontakt Surface garanti- og softwaresupport

Kontakt os for at få hjælp til hardware- og softwareproblemer, eller stil spørgsmål om dine udvidede hardwareserviceaftaler. Ring til os for at sende en hændelse (der kan være pålagt gebyrer*)
Send en hændelse med Microsoft Premier online (der kan være pålagt gebyrer*), hvis du er Microsoft Premier-kunde.

*Der er ikke gebyrer for kunder, der åbner hændelser i forbindelse med hardwareproblemer, medmindre problemet viser sig ikke at være dækket af garantien.

Beskyt din investering med udvidet garanti og serviceaftaler

Microsoft har to udvidede garantiaftaler til virksomheder, som bygger på den standardgaranti, som leveres med Surface. Disse aftaler udvider standardgarantien op til tre år og kan købes op til 45 dage, efter du har købt Surface.

Skade
Microsoft Complete til virksomheder
Udvider dækningen til tre år i alt
Op til to Beskyttelse mod utilsigtet beskadigelse-krav – inklusiv tab og spild.
Hurtigere Surface-udvekslingstjeneste* (ikke tilgængelig i alle lande eller områder)
Surface-konfigurationssupport i tre år

Hardware
Microsofts udvidede hardwareserviceaftale
Dækning udvidet til tre år
Hurtigere Surface-udvekslingstjeneste* (ikke tilgængelig i alle lande eller områder)
90 dages gratis Surface-konfigurationssupport

Garanti
Standardgaranti
Følger med Surface
Standardudveksling for erstatninger
Et til to års garanti mod hardwaredefekter og -fejl, afhængigt af land eller område
90 dages gratis Surface-konfigurationssupport

*Advanced Exchange til Surface berettiger dig til at modtage en erstatningsenhed, inden du returnerer en defekt enhed til Microsoft. Du skal returnere den defekte enhed til Microsoft inden for 15 arbejdsdage, efter du har anmodet om en erstatning. Advanced Exchange findes ikke i alle lande eller områder.

Køb en udvidet garantiserviceaftale

Du kan købe en udvidet hardwareserviceaftale gennem en godkendt Surface-forhandler .
Når du har købt en udvidet serviceaftale, kan du indløse dit token i onlineservicecenteret til virksomheder .
Få flere oplysninger under Ofte stillede spørgsmål: Microsofts udvidede hardwareserviceaftale til virksomheder .