Kontakt Microsofts assisterede support for Surface

Har du brug for support? Start her for at kontakte en Surface-supportmedarbejder.

Åbningstider

Mandag til fredag
  • 08:30-17:00 (UTC+1)

Loading

Trin 1. Vælg dit produkt

Find produktnavn

• Surface RT

Surface RT

Produktnavnet er angivet på bagsiden af enheden mod bunden.

Vælg
  • Surface Pro

Surface Pro

Produktnavnet er angivet på bagsiden af enheden mod bunden.

Vælg
  • Surface 2

Surface 2

Har et sølvetui, og der står Windows RT på bagsiden af enheden under støttefoden.

Vælg
  • Surface Pro 2

Surface Pro 2

Produktnavnet er angivet på bagsiden af enheden mod bunden.

Vælg
  • Touch Cover

Touch Cover

Et tastatur med en glat overflade og trykfølsomme taster.

Vælg
  • Type Cover

Type Cover

En tynd version af det almindelige tastatur med bevægelige taster.

Vælg
  • Touch Cover 2

Touch Cover 2

Et tastatur med en glat overflade og trykfølsomme taster.

Vælg
  • Type Cover 2

Type Cover 2

En tynd version af det almindelige tastatur med bevægelige taster.

Vælg

Trin 1. Vælg dit produkt

Find produktnavn

• Surface RT

Surface RT

Produktnavnet er angivet på bagsiden af enheden mod bunden.

Vælg
  • Surface Pro

Surface Pro

Produktnavnet er angivet på bagsiden af enheden mod bunden.

Vælg
  • Surface 2

Surface 2

Har et sølvetui, og der står Windows RT på bagsiden af enheden under støttefoden.

Vælg
  • Surface Pro 2

Surface Pro 2

Produktnavnet er angivet på bagsiden af enheden mod bunden.

Vælg
  • Touch Cover

Touch Cover

Et tastatur med en glat overflade og trykfølsomme taster.

Vælg
  • Type Cover

Type Cover

En tynd version af det almindelige tastatur med bevægelige taster.

Vælg
  • Touch Cover 2

Touch Cover 2

Et tastatur med en glat overflade og trykfølsomme taster.

Vælg
  • Type Cover 2

Type Cover 2

En tynd version af det almindelige tastatur med bevægelige taster.

Vælg

Trin 2. Vælg din kategori og dit emne

Kategori

Problem

Trin 3. Vælg en supportmetode

Trin 3. Vælg en supportmetode

Anbefalede løsninger

Community-support

Community-support

Kontakt assisteret support

Ventetid: minutter

Verifying...

Ventetid: minutter

Verifying...

Trin 3. Vælg en supportmetode