Surface RT, Surface 2, Surface Pro, Surface Pro 2, Windows 8.1, Windows RT 8.1.

Tilslutte en USB-mus, en printer og meget mere

Surface leveres med en USB-port i fuld størrelse, som du kan bruge til at slutte tilbehør til din Surface. Du kan tilslutte en lang række tilbehør, f.eks. en printer, et kamera, en musikafspiller, en telefon, en mus eller endda en ekstern harddisk.

USB-portplacering

Placering af USB-porten på Surface RT og Surface 2

Surface RT og Surface 2

Placering af USB-porten på Surface Pro og Surface Pro 2

Surface Pro og Surface Pro 2

Bemærkninger
  • Hvis du vil tilslutte mere end et USB-tilbehør adgangen, f.eks. en mus og en printer, kan du bruge en USB-hub (sælges separat) med sin egen strømforsyning.
  • Den strømforsyning, der følger med Surface Pro og Surface Pro 2, har en USB-opladerport. Du kan finde flere oplysninger om dette under Surface Pro og Surface Pro 2: Batteri og strøm.

Du kan finde flere oplysninger om USB-porten på din Surface under Surface-funktioner.

Installere et USB-tilbehør

Trin 1:  Hivs dit USB-tilbehør har en ledning, skal du tilslutte den.
Trin 2:  Sæt det USB-kabel, der hører til tilbehøret, ind i Surface.
Trin 3:  Tænd tilbehøret (hvis det er nødvendigt). Første gang du tilslutter et USB-tilbehør, installerer Windows den nødvendige software for dig (hvis det er nødvendigt).

Enhedskompatibilitet

Surface RT og Surface 2 er kompatible med enheder, der er certificeret til Windows RT 8.1. Surface Pro og Surface Pro 2 er kompatible med enheder, der er certificeret til Windows 8.1. Du kan se din enheds kompatibilitet på Windows Compatibility Center.

Fejlfinding

Se enheder, der er installeret på Surface

Sådan kan du se de enheder, der er installeret på din:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Indstillinger.
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger.
Trin 3:  Tryk eller klik på Pc og enheder, og tryk eller klik derefter på Enheder.
Der vises en liste over tilgængelige enheder.

Ting, du kan gøre fra Enheder

Fra Enheder kan du:

• Tilføj og fjern enheder.
  • Se status over en enhed for at se, om der er et problem, f.eks. at enheden ikke kan starte eller er offline.
  • Konfigurer Surface til som standard at gemme filer på et flytbart USB-drev.
Du kan de de enheder, der er tilsluttet Surface ved hjælp af Kontrolpanel, under Tilføje, fjerne og administrere enheder og printere.