Jeg har glemt min adgangskode

Har du glemt din adgangskode til at logge på Windows på Surface? Du kan nulstille eller hente din adgangskode på flere måder, afhængigt af hvilken type konto du konfigurerer på din Surface.

Hvis din konto er
Kan du
En Microsoft-konto
(Du bruger en mailadresse og en adgangskode til at logge på).
En lokal konto
(Du bruger et brugernavn og en adgangskode til at logge på).
  • Bruge dit adgangskodetip som påmindelse.
  • Få nogen med en administratorkonto på Surface til at logge på og ændre din adgangskode for dig. Hvis du har en administratorkonto og kan huske administratoradgangskoden, kan du gøre det selv. Den konto, der blev oprettet under Windows Installation, er en administratorkonto.
  • Hvis du har glemt adgangskoden til din lokale konto og/eller administratorkonto, skal du nulstille din Surface til fabriksindstillingerne. Du kan få mere at vide om, hvordan du nulstiller Surface fra Windows-logonskærmen, under:
Surface Pro:
En domænekonto
(Hvis du for eksempel logger på en arbejdskonto).
Kontakt din systemadministrator for at få din adgangskode nulstillet.