http://scache.microsoft.com/surface/?v=22476

Avustava tuki

Avustava tuki on  noloading-profile avoinna suljettu

Palveluajat

maanantai–perjantai
  • 09:00 - 18:00 (UTC+2)

Ikävä kyllä edustajamme eivät ole tällä hetkellä tavoitettavissa.

Pahoittelumme.
Tämä palvelu ei ole tällä hetkellä käytettävissä. Yritä uudelleen 10 minuutin kuluttua.
Huomautus
Tätä lomaketta ei ole tarkoitettu yrityskäyttäjille. Tuki yrityksille -sivulla on tietoja siitä, miten saat apua.

Vaihe 1

Valitse tuote

Vaihda valinta

Vaihda

Pahoittelumme.
Tämä palvelu ei ole tällä hetkellä käytettävissä. Yritä uudelleen 10 minuutin kuluttua.

Rekisteröidyt tuotteesi

Loading
Loading

Tai valitse toinen tuote:

Etsi tuotteen nimi

• Surface RT

Surface RT

Tuotteen nimi sijaitsee laitteen takaosassa lähellä pohjaa.

Valitse
  • Surface Pro

Surface Pro

Tuotteen nimi sijaitsee laitteen takaosassa lähellä pohjaa.

Valitse
  • Surface 2

Surface 2

Hopeanvärisen laitteen takaosassa seisontatuen alapuolella lukee Windows RT.

Valitse
  • Surface Pro 2

Surface Pro 2

Tuotteen nimi sijaitsee laitteen takaosassa lähellä pohjaa.

Valitse
  • Touch Cover -suoja

Touch Cover -suoja

Näppäimistö, jossa on sileä pinta ja paineherkät näppäimet.

Valitse
  • Type Cover

Type Cover

Liikkuvilla näppäimillä varustettu ohut versio perinteisestä näppäimistöstä.

Valitse
  • Touch Cover 2

Touch Cover 2

Näppäimistö, jossa on sileä pinta ja paineherkät näppäimet.

Valitse
  • Type Cover 2

Type Cover 2

Liikkuvilla näppäimillä varustettu ohut versio perinteisestä näppäimistöstä.

Valitse
  • Surface Pro Type Cover

Surface Pro Type Cover

Surface Pro 3 -laitteelle tarkoitettu perinteinen näppäimistö, jossa on liikkuvat näppäimet

Select

Keskustele edustajan kanssa, jos tarvitset apua tuotteen rekisteröinnissä.

Tutustu ehtoihin ja hyväksy ne, jotta voit jatkaa laitteen rekisteröintiä: Ehdot

Hyväksyn Peruuta

Etsi sarjanumero täältä:

Surface-tuote

Vaihe 2

Valitse ongelma

Vaihda valinta

Vaihda

Pahoittelumme.
Tämä palvelu ei ole tällä hetkellä käytettävissä. Yritä uudelleen 10 minuutin kuluttua.

Valitse luokka, joka parhaiten kuvaa ongelmaasi.

Valitse vaihtoehto, joka parhaiten kuvaa ongelmaasi.

Kuvaile ongelmaa

Valitse jokin ongelma:

Loading
Tärkeää
Jos haluat valita muita vaihtoehtoja, kirjaudu sisään.
Tärkeää
Jos haluat valita muita vaihtoehtoja, rekisteröi tuotteesi.

Kerro lisää ongelmasta (valinnainen):

Merkkejä jäljellä:

Vaihe 3

Keskustele edustajan kanssa

Vaihda valinta

Vaihda

Keskustele verkossa

Verifying...
Nimesi
Anna nimesi
Keskimääräinen odotusaika on  N  minuuttia.
Keskusteluistunto avautuu erilliseen ikkunaan.
Aloita keskustelu
Verifying...
Kiitos. Tukiedustaja on pian yhteydessä sinuun.
Meillä on teknisiä ongelmia.
Pyydä apua puhelimitse numerosta +358  9  817 10 4 00.

Tukiedustajat eivät ole nyt tavoitettavissa. Yritä uudelleen palvelumme aukioloaikana.

Palveluajat
maanantai–perjantai
09:00 - 18:00 (UTC+2)

Tai

Pyydä tukiedustajaa soittamaan

Verifying...
Nimesi
Anna nimesi
Keskimääräinen odotusaika on  N  minuuttia.
Soitamme sinulle alla näkyvään numeroon.

Puhelinnumero, josta sinut tavoittaa:
Syötä puhelinnumerosi seuraavassa muodossa:
Puhelinnumerosi tarvitaan vain yhteydenottoa varten. Sitä ei käytetä markkinointiin.
Verifying...
Kiitos. Soitamme sinulle N minuutin kuluessa. Vastaa sanomalla "Hei".
Meillä on teknisiä ongelmia.
Pyydä apua puhelimitse numerosta +358  9  817 10 4 00.

Tukiedustajat eivät ole nyt tavoitettavissa. Yritä uudelleen palvelumme aukioloaikana.

Palveluajat
maanantai–perjantai
09:00 - 18:00 (UTC+2)

Tai

Näistä resursseista voi myös olla apua

Käyttäjien keskustelupalstan kuvake

Käyttäjien Surface-keskustelupalstan keskustelut