Yhteyden ottaminen Microsoftin avustavaan Surface-tukeen

Tarvitsetko tukea? Aloita tästä, jos haluat ottaa yhteyttä Surface-tukiedustajaan.

Palveluajat

maanantai–perjantai
  • 08:30–17:00 (UTC+2)

Loading

Vaihe 1. Valitse tuote.

Etsi tuotteen nimi

• Surface RT

Surface RT

Tuotteen nimi sijaitsee laitteen takaosassa lähellä pohjaa.

Valitse
  • Surface Pro

Surface Pro

Tuotteen nimi sijaitsee laitteen takaosassa lähellä pohjaa.

Valitse
  • Surface 2

Surface 2

Hopeanvärisen laitteen takaosassa seisontatuen alapuolella lukee Windows RT.

Valitse
  • Surface Pro 2

Surface Pro 2

Tuotteen nimi sijaitsee laitteen takaosassa lähellä pohjaa.

Valitse
  • Touch Cover -suoja

Touch Cover -suoja

Näppäimistö, jossa on sileä pinta ja paineherkät näppäimet.

Valitse
  • Type Cover

Type Cover

Liikkuvilla näppäimillä varustettu ohut versio perinteisestä näppäimistöstä.

Valitse
  • Touch Cover 2

Touch Cover 2

Näppäimistö, jossa on sileä pinta ja paineherkät näppäimet.

Valitse
  • Type Cover 2

Type Cover 2

Liikkuvilla näppäimillä varustettu ohut versio perinteisestä näppäimistöstä.

Valitse

Vaihe 1. Valitse tuote.

Etsi tuotteen nimi

• Surface RT

Surface RT

Tuotteen nimi sijaitsee laitteen takaosassa lähellä pohjaa.

Valitse
  • Surface Pro

Surface Pro

Tuotteen nimi sijaitsee laitteen takaosassa lähellä pohjaa.

Valitse
  • Surface 2

Surface 2

Hopeanvärisen laitteen takaosassa seisontatuen alapuolella lukee Windows RT.

Valitse
  • Surface Pro 2

Surface Pro 2

Tuotteen nimi sijaitsee laitteen takaosassa lähellä pohjaa.

Valitse
  • Touch Cover -suoja

Touch Cover -suoja

Näppäimistö, jossa on sileä pinta ja paineherkät näppäimet.

Valitse
  • Type Cover

Type Cover

Liikkuvilla näppäimillä varustettu ohut versio perinteisestä näppäimistöstä.

Valitse
  • Touch Cover 2

Touch Cover 2

Näppäimistö, jossa on sileä pinta ja paineherkät näppäimet.

Valitse
  • Type Cover 2

Type Cover 2

Liikkuvilla näppäimillä varustettu ohut versio perinteisestä näppäimistöstä.

Valitse

Vaihe 2. Valitse luokka ja aihe.

Luokka

Ongelma

Vaihe 3. Valitse tukitapa.

Vaihe 3. Valitse tukitapa.

Suositeltuja ratkaisuja

Yhteisön tuki

Yhteisön tuki

Yhteydenotto Avustavaan tukeen

Yhteydenotto Avustavaan tukeen

Odotusaika: minuuttia

Edustajamme eivät ole nyt tavoitettavissa. Yritä uudelleen palveluaikana.

Palveluajat
maanantai–perjantai
08:30–17:00 (UTC+2)

Meillä on teknisiä ongelmia.
Pyydä apua puhelimitse numerosta +358  9  817 10 4 00.

Verifying...

Odotusaika: minuuttia

Edustajamme eivät ole nyt tavoitettavissa. Yritä uudelleen palveluaikana.

Palveluajat
maanantai–perjantai
08:30–17:00 (UTC+2)

Meillä on teknisiä ongelmia.
Pyydä apua puhelimitse numerosta +358  9  817 10 4 00.

Verifying...

Vaihe 3. Valitse tukitapa.