Surface RT, Surface 2, Windows RT 8.1.

Microsoft Office 2013 RT

Surface 2:een on esiasennettu Microsoft Office 2013 RT -sovellukset (Word, Excel, PowerPoint, OneNote ja Outlook).

Office 2013 RT -sovellukset: Word, OneNote, Excel, PowerPoint ja Outlook

Jos käytössäsi on Surface RT, saat Outlookin ja muut Office-sovellukset, kun päivität Windows RT:n Windows RT 8.1 -versioksi.

Office 2013 RT:ssä on monia niistä ominaisuuksista, jotka löytyvät Windows 7:n tai Windows 8.1:n Office 2013 -ohjelmistosta. Lisätietoja eroavaisuuksista on osoitteessa Office.com/OfficeRT.

Office-sovellusten käynnistäminen

Jos haluat käynnistää jonkin Office-sovelluksen, siirry aloitusnäyttöön ja etsi sovelluksen ruutu tai kirjoita sovelluksen nimi (kirjoita esimerkiksi Word ja paina Enter).

Office-sovelluksia voi käynnistää myös työpöydältä:

Napauta tai napsauta aloitusnäytössä Työpöytä (tai paina näppäinyhdistelmää Windows-logonäppäin windows-logonäppäin + D). Jos aloitusnäytössä ei näy Työpöytä-ruutua, sipaise ylöspäin ja napauta tai napsauta sovellusnäkymässä Työpöytä.

Kun pääset työpöydälle, Office-sovellukset näkyvät tehtäväpalkissa. Napauta tai napsauta haluamaasi Office-sovellusta.

Office-sovellusruutujen tiedot

Tietoja sovellusten kiinnittämisestä aloitusnäyttöön tai tehtäväpalkkiin on ohjeaiheessa Aloitusnäyttö.

Officen pika-aloitusoppaat

Jos olet uusi Office 2013 -käyttäjä, voit ladata ilmaiset pika-aloitusoppaat avuksi käytön aloittamiseen. Näissä tulostettavissa oppaissa on hyödyllisiä vihjeitä, pikanäppäimiä ja näyttökuvia, joiden avulla voit suorittaa erilaisia toimintoja.

Office-tiedostot missä tahansa laitteessa

Kun olet kirjautunut sisään Microsoft-tililläsi, Office-asiakirjat tallennetaan automaattisesti OneDriveen (aiemmalta nimeltään SkyDrive). Näin Office-asiakirjat ovat aina samassa paikassa, ja voit käsitellä niitä millä tahansa tietokoneella, puhelimella tai laitteella, jossa on Internet-yhteys.

Kun Office-asiakirjat on tallennettu OneDriveen, niitä on myös helppo jakaa muille ja käsitellä yhdessä muiden kanssa. (Jos muilla ei ole Officea, he voivat tarkastella ja muokata jakamiasi tiedostoja ilmaisilla Office Web Apps -sovelluksilla.) Lisätietoja on ohjeaiheessa Office-tiedostojen jakaminen OneDrivessa.

Tiedostojen yhteensopivuus

Office 2013 -sovelluksissa voi avata aiemmissa Office-versioissa luotuja tiedostoja. Ohjeita Office 2013:n ja aiempien Office-versioiden välisen yhteensopivuuden tarkistamiseen on aiheessa Tiedostojen aiempien versioiden kanssa yhteensopivuuden tarkistaminen.

Kosketuksen, kynän ja kielen tuki

Ota yhteyttä

Tarvitsetko lisäapua? Surface-tukiedustajat ovat valmiina auttamaan.
Aloitus

Kysy yhteisöltä

Ota yhteyttä avustavaan tukeen

Arvioitu odotusaika: minuuttia

Edustajamme eivät ole nyt tavoitettavissa. Yritä uudelleen palveluaikana.
Palveluajat
maanantai–perjantai
08:30–17:00 (UTC+2)

Meillä on teknisiä ongelmia.
Pyydä apua puhelimitse numerosta +358  9  817 10 4 00.

Verifying...