Unohdin salasanani

Unohditko salasanan, jolla kirjaudut Windowsiin Surfacessa? Voit vaihtaa tai palauttaa salasanan useilla tavoilla sen mukaan, minkä tyyppisen tilin olet määrittänyt Surfacea varten.

Jos tilisi on
Voit
Microsoft-tili
(Voit kirjautua sisään sähköpostiosoitteella ja salasanalla.)
Paikallinen tili
(Voit kirjautua sisään käyttäjänimellä ja salasanalla.)
  • Käyttää salasanavihjettä muistutuksena
  • Pyytää jotakuta käyttäjää, jolla on Surfacessa järjestelmänvalvojatili, kirjautumaan sisään ja vaihtamaan salasanasi puolestasi. (Jos sinulla on järjestelmänvalvojatili ja muistat sen salasanan, voit tehdä tämän itsekin. Windowsin asennuksen yhteydessä luotu tili on järjestelmänvalvojatili.)
  • Jos olet unohtanut paikallisen ja/tai järjestelmänvalvojatilin salasanan, sinun täytyy palauttaa Surface tehdasasetuksiin. Tietoja Surfacen oletusasetusten palauttamisesta Windowsin sisäänkirjautumisnäytössä on seuraavissa ohjeaiheissa:
Surface Pro:
Toimialuetili
(Kirjautuminen esimerkiksi työpaikan käyttäjätilille.)
järjestelmänvalvojaa vaihtamaan salasanasi.