http://www.microsoft.com/surface/?v=18858

Assistert støtte

Assistert støtte er  noloading-profile Åpen Lukket

Mandag til fredag
  • 09:00 - 18:00 (UTC+1)

Beklager, agentene våre er ikke tilgjengelig for øyeblikket.

Beklager.
Denne tjenesten er for øyeblikket ikke tilgjengelig. Prøv igjen om 10 minutter.
Obs!
Forretningsbrukere skal ikke bruke dette skjemaet. Se siden Støtte for næringslivet for å finne ut hvordan du får hjelp.

Trinn 1

Velg ditt produkt

Endre valget ditt

Endre

Beklager.
Denne tjenesten er for øyeblikket ikke tilgjengelig. Prøv igjen om 10 minutter.

Registrert(e) produkt(er)

Loading
Loading

Eller velg et annet produkt:

Finne produktnavnet

• Surface RT

Surface RT

Produktnavnet står nederst på baksiden av enheten.

Velg
  • Surface Pro

Surface Pro

Produktnavnet står nederst på baksiden av enheten.

Velg
  • Surface 2

Surface 2

Har sølvinnkapsling og viser Windows RT på baksiden av enheten under støtten.

Velg
  • Surface Pro 2

Surface Pro 2

Produktnavnet står nederst på baksiden av enheten.

Velg
  • Surface Pro 3

Surface Pro 3

Har sølvinnkapsling og viser Windows 8 Pro på baksiden av enheten under støtten.

Velg
  • Touch Cover

Touch Cover

Et tastatur med en jevn overflate og trykkfølsomme taster.

Velg
  • Type Cover

Type Cover

En slank versjon av et tradisjonelt tastatur med bevegelige taster.

Velg
  • Touch Cover 2

Touch Cover 2

Et tastatur med en jevn overflate og trykkfølsomme taster.

Velg
  • Type Cover 2

Type Cover 2

En slank versjon av et tradisjonelt tastatur med bevegelige taster.

Velg
  • Surface Pro Type Cover

Surface Pro Type Cover

Et vanlig tastatur med bevegelige taster for Surface Pro 3

Select

Snakk med en agent for å få hjelp til å registrere produktet.

Se gjennom vilkårene og betingelsene, og godta dem for å fortsette med registrering av enheten: Vilkår og betingelser

Jeg godtar Avbryt

Finn serienummeret her:

Surface-produkt

Trinn 2

Velg problemet

Endre valget ditt

Endre

Beklager.
Denne tjenesten er for øyeblikket ikke tilgjengelig. Prøv igjen om 10 minutter.

Velg kategorien som best beskriver problemet ditt.

Velg det som best beskriver problemet ditt.

Beskriv problemet

Velg et problem:

Loading
Viktig
Hvis du trenger å velge andre alternativer, må du logge på.
Viktig
Hvis du trenger å velge andre alternativer, må du registrere produktet.

Fortell oss mer om problemet du har (valgfritt):

Tegn igjen:

Trinn 3

Snakk med en agent

Endre valget ditt

Endre

Chat på nettet

Verifying...
Ditt navn
Skriv inn navnet ditt
Gjennomsnittlig ventetid er  N  minutter.
Chatteøkten vil åpne i et eget vindu.
Start chat
Verifying...
Tusen takk. En støtteagent vil straks bli med deg i chatten.
Oj! Vi opplever for øyeblikket tekniske problemer.
Ring oss for hjelp på +47 23500500.

Støtteagenter er ikke tilgjengelige nå. Prøv igjen i åpningstiden vår.

Åpningstider
Mandag til fredag
09:00 - 18:00 (UTC+1)

eller

Be om å bli ringt opp

Verifying...
Ditt navn
Skriv inn navnet ditt
Gjennomsnittlig ventetid er  N  minutter.
Vi vil ringe deg på nummeret som er oppført nedenfor.

Telefonnummeret vi kan nå deg på:
Tast inn telefonnummeret i følgende format:
Telefonnummeret vil kun bli brukt til å kontakte deg. Det vil ikke bli brukt til markedsføring.
Verifying...
Tusen takk. Vi vil ringe deg innen N minutter. Svar ved å si "Hallo".
Oj! Vi opplever for øyeblikket tekniske problemer.
Ring oss for hjelp på +47 23500500.

Støtteagenter er ikke tilgjengelige nå. Prøv igjen i åpningstiden vår.

Mandag til fredag
09:00 - 18:00 (UTC+1)

eller

Du kan ha nytte av disse ressursene

Brukerforum-ikon

Brukerforumdiskusjon for Surface