Surface RT, Surface 2, Surface Pro, Surface Pro 2, Windows 8.1, Windows RT 8.1.

Koble til en USB-mus, en skriver og mer

Surface har en USB-port i full størrelse som du kan bruke til å koble tilbehør til Surface-enheten. Du kan koble til et USB-tilbehør, som en skriver, et kamera, en musikkspiller, en mus eller en ekstern harddisk.

Plassering av USB-porten

Plasseringen av USB-porten på Surface RT og Surface 2

Surface RT og Surface 2

Plasseringen av USB-porten på Surface Pro og Surface 2

Surface Pro og Surface Pro 2

Merknader
  • Hvis du vil koble til mer enn ett USB-tilbehør på én gang, for eksempel en mus og en skriver, bør du bruke en USB-hub (selges separat) med egen strømforsyning.
  • Strømforsyningen som fulgte med Surface Pro og Surface Pro 2, har en USB-ladeport. Mer informasjon om dette finner du i Surface Pro og Surface Pro 2: Batteri og strøm.

For mer informasjon om USB-porten på Surface, kan du se Surface-funksjoner.

Installere et USB-tilbehør

Trinn 1:  Hvis USB-tilbehøret har en strømledning, kobler du den til.
Trinn 2:  Sett tilbehørets USB-kabel i Surface.
Trinn 3:  Slå på tilbehøret (om nødvendig). Første gang du kobler til USB-tilbehør, installerer Windows den nødvendige programvaren (hvis nødvendig).

Enhetskompatibilitet

Surface RT og Surface 2 er kompatible med enheter som er sertifisert for Windows RT 8.1. Surface Pro og Surface 2 er kompatible med enheter som er sertifisert for Windows 8.1. Hvis du vil finne ut hva som er kompatibelt, kan du se Windows Kompatibilitetssenter.

Feilsøking

Se enheter installert på Surface

Se enheter som er installert på Surface:

Trinn 1:  Sveip fingeren inn fra høyre kant av skjermen og trykk Innstillinger.
(Hvis du bruker mus, peker du øverst til høyre på skjermen, flytter musepekeren nedover og klikker Innstillinger.)
Trinn 2:  Trykk eller klikk Endre PC-innstillinger.
Trinn 3:  Trykk eller klikk PC og enheter, og trykk eller klikk deretter Enheter.
Det vises en liste over tilgjengelige enheter.

Ting du kan gjøre fra Enheter

Fra Enheter kan du gjøre følgende:

• Legge til og fjerne enheter.
  • Vise status for alle enheter for å se om det er et problem, for eksempel enheter som ikke starter eller som er frakoblet.
  • Konfigurere Surface slik at den som standard lagrer filer på en flyttbar USB-stasjon.
For å se enhetene som er koblet til Surface-enheten med kontrollpanelet, kan du se Legge til, fjerne og behandle enheter og skrivere.