Surface RT, Surface 2, Windows RT 8.1.

Microsoft Office 2013 RT

Surface 2 er forhåndsinstallert med Microsoft Office 2013 RT-apper, inkludert Word, Excel, PowerPoint, OneNote og Outlook.

Office 2013 RT-apper: Word, OneNote, Excel, PowerPoint og Outlook

Hvis du har en Surface RT, kan du få Outlook og andre Office-apper når du oppgraderer fra Windows RT til Windows RT 8.1.

Office 2013 RT deler mange av de samme funksjonene som Office 2013 på Windows 7 eller Windows 8.1. Hvis du vil lære om forskjellene, kan du gå til Office.com/OfficeRT.

Starte Office-appene

For å starte en Office-app, går du til startskjermen og finner appflisen eller skriver inn navnet på appen (for eksempel, skriv inn Word og trykk på Enter).

Du kan også starte Office-apper fra skrivebordet:

Fra startskjermen, velg Skrivebord (eller trykk på Windows-logotasten Windows-logotast + D). Hvis du ikke ser Skrivebord-flisen på startskjermen, sveiper du opp og velger Skrivebord i listen over apper.

På skrivebordet, vises Office-appene i oppgavelinjen. Velg en Office-app i oppgavelinjen.

Detaljer om Office-appfliser

For å lære hvordan du fester og løsner apper fra startskjermen eller oppgavelinjen, kan du se Startskjerm.

Hurtigstartveiledninger for Office

Hvis du ikke er kjent med Office 2013, kan du laste ned gratis hurtigstartveiledninger som hjelper deg med å komme i gang. Disse veiledningene kan skrives ut og har nyttige tips, snarveier og skjermbilder som hjelper deg finne fram.

Office-filene dine på hvilken som helst enhet

Når du er logget på med Microsoft-kontoen din, lagres Office-dokumentene dine automatisk på OneDrive (tidligere kalt SkyDrive) som standard. På denne måten har du Office-dokumentene på ett sted som er tilgjengelig fra hvilken som helst PC, telefon eller annen enhet som er koblet til Internett.

Lagring av Office-dokumenter på OneDrive gjør det også enklere å dele og arbeide med andre personer. (Hvis de ikke har Office, kan de se og redigere dokumenter som du deler ved hjelp av gratis Office-nettapper.) Avsnittet Arbeide sammen på Office-dokumenter i OneDrive inneholder mer informasjon om dette.

Filkompatibilitet

Office 2013-apper kan åpne filer som er opprettet med tidligere versjoner av Office. For å sjekke kompatibilitet mellom Office 2013 og tidligere versjoner av Office, kan du se Kontroller filkompatibilitet med tidligere versjoner.

Støtte for berøring, penn og språk