Surface: Vanlige spørsmål

Finn svarene på følgende vanlige spørsmål:

  • Hva er alternativene i lagringsstørrelser?
  • Hvorfor velge en Surface RT 32GB/64GB + Touch Cover?
  • Hvorfor velge en Surface-enhet med Windows RT 32 GB som ikke er pakket sammen?
  • Hvorfor tilføye et Touch Cover?
  • Hvorfor tilføye et Type Cover?
  • Hvorfor tilføye en Surface HD Digital AV-adapter?
  • Hvorfor tilføye en Surface VGA-adapter?

Hva er alternativene i lagringsstørrelser?

Surface RT leveres i to lagringsstørrelser: 32 GB og 64 GB1. Jo mer lagringsplass du har, jo mer innhold kan du lagre på Surface-enheten, som apper, musikk, HD-videoer, filmer, bilder bøker og magasiner og dokumenter. Hvis du for eksempel har et stort bibliotek med musikk, bilder og HD-filmer, eller hvis du ønsker frihet til å lagre mange Microsoft Office-dokumenter, kan det være lurt å vurdere 64 GB-versjonen. Hvis du har et relativt lite mediebibliotek, eller hvis du sjelden lager eller kjøper filmer, kan 32 GB-versjonen passe bedre for deg. Du vil selvsagt over tid samle mange ting på Surface, så du må vurdere hvordan lagringsbehovene dine vil utvikle seg, og velge versjonen som er riktig for deg.

Hvorfor velge en Surface RT 32GB/64GB + Touch Cover?

Hvis du vil ha hele Surface-opplevelsen direkte fra boksen, kan du velge et av våre pakkealternativer til spesialpris. Velg enten 32 GB eller 64 GB lagringsplass. Hver pakke leveres med et svart Touch Cover-tastatur, med baksiden laget av et mikrofibermateriale i høy kvalitet. Touch Cover har et unikt utseende og følelse.

Hvorfor velge en Surface-enhet med Windows RT 32 GB som ikke er pakket sammen?

Hvis du foretrekker å velge Touch Cover eller Type Cover som best passer deg, velger du en Surface-enhet som ikke pakkes sammen med et omslagstastatur. Les videre eller klikk her for å lære mer om Touch Cover og Type Cover.

Hvorfor tilføye et Touch Cover?

Legg til et av våre fargerike Touch Covers for å utvide Surface-opplevelsen. Touch Cover er både et tastatur og et beskyttende omslag. Velg mellom hvit, cyan, rød eller magenta2. Disse Touch Covers gir samme beskyttelse og produktivitet som det svarte Touch Cover, men baksiden er laget av et mykt polyuretanmateriale.

Hvorfor tilføye et Type Cover?

Legg til vårt Type Cover hvis du foretrekker en mer klassisk tastaturfølelse og vil få arbeidet gjort raskt. Vårt Type Cover er spesielt designet for å gi en klassisk tastaturfølelse i et ultratynt format som lar deg være produktiv hvor som helst. Type Cover har samme mikrofiberbakside i høy kvalitet som det svarte Touch Cover.

Hvorfor tilføye en Surface HD Digital AV-adapter?

Med Surface HD Digital AV-adapter kan du dele det som finnes på Surface-enheten, med venner og familie via HDTV, videoprojektorer eller andre HDMI-kompatible skjermer.

Hvorfor tilføye en Surface VGA-adapter?

Del bilder, dokumenter eller presentasjoner med et større publikum ved å koble Surface til en projektor, dataskjerm, TV eller LCD-skjerm som har en VG3A-kontakt.

 

1 GB=1 milliard byte. Formatert lagringskapasitet er mindre.
2 Fargene varierer fra marked til marked.