Microsoft Surface-ondersteuning voor zakelijk gebruik

Probeer je een hardwareprobleem op te lossen? Ben je op zoek naar technische expertise? Heb je productoplossingen nodig? Microsoft biedt diverse ondersteuningsservices voor bedrijven.

Bronnen voor zakelijk gebruik

Firmware en -stuurprogrammapakket voor Surface Pro-modellen
Download firmware- en stuurprogramma-updates voor Surface Pro.

Surface-updategeschiedenis
Ontdek welke reparaties en functies de recente updates voor Surface bevatten. Bekijk je Surface-updategeschiedenis.

Windows Client-blog
Krijg toegang tot technische bronnen, gratis hulpmiddelen en deskundige begeleiding om de implementatie en het beheer van je Windows-clientinfrastructuur te vereenvoudigen. Zie Windows Client.

Vraag het aan de community
Krijg ondersteuning van andere Surface-gebruikers en -experts in de Microsoft-community.

Contact opnemen met garantie- en softwareondersteuning voor Surface

Neem contact op met ons om hulp te krijgen bij hardware- en softwareproblemen of stel vragen over je uitgebreide-garantieserviceplannen.

Voor Microsoft Premier-klanten

*Klanten die incidenten voor hardwareproblemen indienen, hoeven alleen te betalen wanneer wordt vastgesteld dat het probleem buiten de garantie valt.

Je investering beschermen met uitgebreide garantie- en serviceplannen

Microsoft heeft twee uitgebreide garantieplannen voor zakelijk gebruik die gebaseerd zijn op de standaardgarantie die wordt geleverd met Surface. Deze plannen breiden de standaardgarantie uit tot wel drie jaar en kunnen worden aangeschaft tot 45 dagen na de aankoopdatum van je Surface.

Schade
Microsoft Complete for Business
Breidt dekking uit tot 3 jaar in het totaal
Maximaal twee claims voor bescherming tegen onbedoelde schade, inclusief vallen of morsen.
Snellere Surface-omwisselingsservice* (niet beschikbaar in alle landen of regio's)
Ondersteuning bij Surface-installaties gedurende drie jaar

Hardware
Uitgebreid hardwareserviceplan van Microsoft
Breidt dekking uit tot 3 jaar
Snellere Surface-omwisselingsservice* (niet beschikbaar in alle landen of regio's)
Gratis ondersteuning bij Surface-installaties gedurende 90 dagen

Garantie
Standaardgarantie
Meegeleverd met Surface
Standaarduitwisseling voor vervangingen
1 tot 2 jaar garantie voor hardwaredefecten en -storingen (afhankelijk van land of regio)
Gratis ondersteuning bij Surface-installaties gedurende 90 dagen

*Met Advance Exchange voor Surface heb je recht op een vervangingsapparaat voordat je een niet-functionerend apparaat naar Microsoft verstuurt. Je moet het niet-functionerende apparaat naar Microsoft sturen binnen 15 werkdagen na je aanvraag tot verwisseling. (Advanced Exchange is niet beschikbaar in alle landen of regio's.)

Een uitgebreid garantieserviceplan aanschaffen

Je kunt een uitgebreid hardwareserviceplan kopen via onze bevoegde Surface-wederverkopers.
Zodra je het hebt gekocht, kun je het token van je uitgebreide serviceplan inwisselen in het Onlineservicecentrum voor bedrijven.
Voor meer informatie raadpleeg je Veelgestelde vragen: Uitgebreid hardwareserviceplan van Microsoft voor zakelijk gebruik.