Bläddra bland ämnen för Surface RT

E-post och kommunikation

• Konfigurera och använda e-post

Med appen E-post eller Outlook, om du har det installerat, kan du läsa och svara på e-post från flera olika e-postkonton på din Surface.

• Felsöka e-post

Hitta lösningar på problem med hjälp av appen E-post eller Outlook på din Surface.

• Vad hände med appen Meddelanden? Windows.com

Gå vidare till Skype. Chatta, ring ljud- och videosamtal med Skype till dina Skype- och Messenger-kontakter.

• Appen Kontakter: Håll kontakten

Använd appen Kontakter på Surface för att hålla kontakten med familj och vänner. Lär dig att importera och lägga till kontakter, fästa kontakter på Startskärmen, dela foton och länkar och mycket mer.

• Skype på Surface

Använd Skype på Surface för att chatta och ringa och ta emot röst- och videosamtal.

• Ringa videosamtal med Skype Skype.com

Ta reda på hur du använder videosamtalsfunktionen i Skype.