Hvordan gentildeler jeg genvejstaster til mit tastatur?

Du kan tildele visse taster for at få adgang til forskellige kommandoer, genveje eller Microsoft Mouse and Keyboard Center-funktioner, der bedre passer til den måde, du arbejder på.

Bemærk!

De indstillinger, der er angivet i denne guide, afhænger af det valgte tastatur. Det betyder f.eks., at siden du ikke kan gentildele Windows-tasten, har du kun mulighed for at deaktivere den.

Sådan gentildeles en tast

1. Brug det tastatur, du vil konfigurere, til at starte Microsoft Mouse and Keyboard Center.
  2. Vælg den tast, du vil gentildele, på den viste liste over tastenavne.
  3. Vælg en kommando på kommandolisten for den tast, du vil gentildele.