Produktsupport: Mus

Hvordan vælger jeg nye funktioner til museknapperne?

Microsoft Mouse and Keyboard Center-software har standardkommandoer til alle museknapperne. Du kan gentildele dem til andre kommandoer eller tastaturgenveje, så det passer dig bedst. Du kan også deaktivere knapper, du kan komme til at aktivere ved et uheld, f.eks. hjulknappen.

Sådan gentildeler du en knap på tværs af alle programmer

1. Brug den mus, du vil konfigurere, til at starte Microsoft Mouse and Keyboard Center.
  2. Vælg en kommando på listen for den knap, du vil gentildele.
    Du kan deaktivere en knap ved at vælge Deaktiver denne knap.

Bemærk!

• Du skal tildele Klik-kommandoen til enten venstre eller højre knap. Du kan tildele denne kommando til flere knapper, hvis du vil.
  • Gentildelte knapkommandoer fungerer muligvis ikke som forventet i alle programmer eller spil. Nogle programmer eller spil understøtter muligvis ikke tilpassede knaptildelinger.
  • Visse musemodeller indeholder specielle knapper, der ikke kan gentildeles.

Hvordan gentildeler jeg mine museknapper til et bestemt program?

Du kan tildele museknapper for at udføre forskellige kommandoer i forskellige programmer. Du kan f.eks. tildele samme museknap for at aktivere Digital håndskrift i PowerPoint, en makro i et spil, og Forstørrelsesglas i et andet program.

Sådan gentildeles en knap til et bestemt program

1. Brug den mus, du vil konfigurere, til at starte Microsoft Mouse and Keyboard Center.
  2. Vælg de programspecifikke indstillinger.
  3. Klik på knappen Tilføj ny, og vælg det ønskede program.
    Hvis det ønskede program ikke er på listen, skal du klikke på Tilføj et program manuelt og vælge programmet.
  4. Vælg en kommando på listen over knapkommandoer.

Sådan bruges en knap, der er blevet gentildelt til et bestemt program

• Start programmet, og klik på den gentildelte knap.

Bemærk!

Hvis du åbner et et program ved hjælp af kommandoen Kør som administrator, får du ikke adgang til de programspecifikke indstillinger for museknapper. I stedet anvender musen de globale museknaptildelinger. Hvis du vil aktivere programspecifikke museknapindstillinger, skal du åbne programmet uden administratorlegitimationsoplysninger eller logge på Windows som administrator.