Fejlfinding: Hovedtelefoner

problemer med hardwarekontrolelementer

Hvis du har problemer med hovedtelefonernes hardwarekontrolelementer, kan følgende oplysninger hjælpe dig med at foretage fejlfinding og løse problemer.

Jeg kan ikke høre lyd.

Prøv følgende løsninger:

• Hent og installer den nyeste version af Windows Live Messenger fra http://explore.live.com/messenger.
  • Få de senest tilgængelige softwareopdateringer til dine hovedtelefoner på www.microsoft.com/hardware/downloads.

Jeg kan ikke justere lydstyrken i mikrofonen med knappen op (+) eller ned (-).

• Knappen op (+) og ned (-) justerer kun lydstyrken i hovedtelefonerne. De justerer ikke lydstyrken i mikrofonen.

Jeg kan stadig høre lyd, efter at jeg har trykket på Lydløs-knappen.

• Lydløs-knappen på hovedtelefonernes kontrolenhed afbryder kun lyden for mikrofonen. Den afbryder ikke lyden i hovedtelefonerne.

Jeg kan ikke finde Lydløs-knappen på mine trådløse hovedtelefoner.

• De trådløse hovedtelefoner har ikke en Lydløs-knap.