Tuotetuki: Kuulokemikrofonit

Miten voin mukauttaa Windows Live Call -painikkeen asetuksia?

Kun soitat äänipuhelun tai vastaat sellaiseen painamalla Windows Live Call -painiketta, LifeChat-ohjelmisto keskeyttää tai pysäyttää kuuntelemasi äänen oletusarvoisesti. Kun lopetat puhelun Windows Live Call -painikkeella, LifeChat-ohjelmisto jatkaa kuuntelemasi äänen toistamista.

Windows Live Call -painikkeen asetusten mukauttaminen

• Valitse Käynnistä, osoita Kaikki ohjelmat, valitse Microsoft Headset ja napsauta sitten Microsoft Headset..
  • Valitse Microsoft LifeChatin asetusten valintaikkunasta haluamasi asetukset.