Hold hendene friske

Jobb mer effektivt. Reduser fare for skader.
Ergonomisk designet PC-tilbehør.

Sette opp skrivebordet

Når du arbeider ved skrivebordet, er det viktig å unngå ubehagelige stillinger og å plassere kroppen riktig. Det kan bidra til generell komfort og produktivitet. Her er noen tips til riktig oppsett av en ergonomisk arbeidsstasjon.

Se riktig plassering på skrivebordet

Her er noen andre ting du bør huske på:

• Ta hyppige pauser.
  • Bruk programvare- og maskinvarefunksjoner som rask rulling for å jobbe mer effektivt.
  • Unngå gjenskinn ved å plassere skjermen unna lyskilder.
  • Hold håndleddene dine på linje med underarmene.
  • Ikke bruk håndflatehvileområder mens du skriver.

Flere ressurser:

Veiledning til sunn databruk

Tips om hvordan du kan tilrettelegge for økt arbeidskomfort.

Last ned brukerveiledningen vår for å lese mer om hvordan du kan arbeide mer behagelig og redusere risikoen for skader som skyldes repetitive bevegelser. Arbeidsflaten og -utstyret du bruker har alt å si.

Last ned brukerveiledningen vår

Hvitbok om ergonomi

Hvordan ergonomiske inndataenheter kan forebygge arbeidsrelaterte muskel- og skjelettskader.

Last ned hvitboken vår for å lese mer om hvordan du kan få bedre arbeidskomfort. Finn ut hvordan du kan forebygge skader som skyldes repetitive bevegelser.

Last ned brukerveiledningen vår

Veiledning til sunn databruk for ansatte

En oversikt over ergonomi, relaterte fordeler og Microsoft-produkter.

Se denne hurtigveiledningen for å finne ut fordelene ved og produktene som tilrettelegger for et sunnere arbeidsmiljø

Last ned brukerveiledningen vår

Veiledning til sunn databruk for arbeidsgivere

Informasjon og råd om hvordan komforten for de ansatte kan forbedres.

Se gjennom informasjon og tips om hvordan du kan skape et sunnere arbeidsmiljø.

Last ned brukerveiledningen vår

Få ekspertråd fra vår sertifiserte profesjonelle ergonom

Edie Adams, som er sertifisert profesjonell ergonom, snakker om helserisikoen som er knyttet til databehandling, og hva du kan gjøre for å minimere risikoen for skader.

Last ned brukerveiledningen vår

Produktvelger

Svar på noen få enkle spørsmål og vi hjelper deg velge et tastatur og en mus som passer deg.

Gå til produktvalg