Produktstøtte: Hodetelefoner

Hvordan tilpasser jeg innstillingene for hodetelefonene og mikrofonen?

Du bruker justeringsveiviseren i Windows Live Messenger til å tilpasse innstillingene for hodetelefoner og mikrofon for bruk med Windows Live Messenger. Du finner mer informasjon i Hjelp for Windows Live Messenger.

Hvis du bruker hodetelefonene til andre programmer enn Windows Live Messenger, kan du justere lyd- og mikrofoninnstillingene i Windows Kontrollpanel. Du finner informasjon om hvordan du gjør dette, i Windows-dokumentasjonen.