Hvordan tilordner jeg hurtigtaster på tastaturet på nytt?

Du kan endre tilordningen av tastene til andre kommandoer, hurtigtaster eller Microsoft mus- og tastatursenter-funksjoner som passer deg bedre.

Obs!

Alternativene i denne veiviseren kan variere, avhengig av tasten som er valgt. Siden du ikke kan endre tilordning for Windows-tasten, vil for eksempel det eneste tilgjengelige alternativet være å deaktivere den.

Slik endrer du tilordningen for en tast:

1. Med tastaturet som du vil konfigurere, start Microsoft mus- og tastatursenter.
  2. Velg tasten du vil endre tilordning for, i listen over tastenavn.
  3. Velg en kommando i kommandolisten til tasten som du vil endre tilordning for.