Hvordan kalibrerer du hurtigvending med Microsoft-mus?

I spill der musebevegelser styrer synsfeltet, kan du bruke hurtigvending til å snu figuren slik at den ser i motsatt retning. Du må sette opp (kalibrere) musen for bruk i et spill for å bruke hurtigvending.

Kalibrere eller omkalibrere hurtigvending

1. Finn enheten din i Microsofts mus- og tastatursenter, og velg Hurtigvending for å tilordne den til en knapp.
  2. Start et spill, og rett figuren din mot et fast objekt i spillet.
  3. Trykk og hold knappen tilordnet til hurtigvending, for å starte kalibreringen. Hvis du har mus med LCD-skjerm, vises hurtigvendingsikonet på skjermen etter ca. ett sekund.
  4. Vend figuren din med musen mot venstre eller høyre i en fullstendig 360-graders sirkel. Når vendingen er fullført, skal du være rettet mot det samme faste objektet i spillet.
  5. Slipp knappen som er tilordnet til hurtigvending. Hvis musen din har LCD-skjerm, forsvinner hurtigvendingsikonet.

Bruke hurtigvending

• Trykk knappen du har tilordnet til hurtigvending. Figuren din vil dreie raskt en halv sirkel (180 grader).

Obs!

Hvis du endrer innstillingene for musehastighet, akselerasjon eller følsomhet, kan det hende du må kalibrere hurtigvending på nytt.