Hvordan tilordner jeg museknapper på nytt?

Microsoft mus- og tastatursenter-programvaren har standardkommandoer for alle museknappene. Du kan endre tilordningen av knappene til andre kommandoer eller hurtigtaster som passer deg bedre. Du kan også deaktivere knapper du har lett for å komme borti, for eksempel hjulknappen.

Slik endrer du tilordningen av en knapp for alle programmer:

1. Med musen som du vil konfigurere, start Microsoft mus- og tastatursenter.
  2. Velg en kommando i listen til knappen som du vil endre tilordning for.
    Hvis du vil deaktivere en knapp, velger du Deaktiver denne knappen.

Obs!

• Du må tilordne Klikk-kommandoen til venstre eller høyre museknapp. Du kan tilordne denne kommandoen til flere knapper hvis du ønsker det.
  • Det kan hende at knapper med ny kommandotilordning ikke fungerer som forventet i alle programmer eller spill. Det er ikke alle programmer eller spill som støtter tilpassede knappetilordninger.
  • Enkelte musemodeller har spesialknapper som du ikke kan endre tilordning for.