Productondersteuning: Headsets

Hoe gebruik ik een draadloze headset?

Een draadloze headset gebruiken

Voordat je een draadloze Microsoft® LifeChat-headset kunt gebruiken, moet je de LifeChat-software installeren vanaf de cd die bij de headset is geleverd en de draadloze receiver aansluiten op een actieve USB-poort.

1. Laad de headset op.
  2. Schakel de headset in en stel het volume lager in.
  3. Zet de headset op je hoofd.
  4. Pas de microfoon aan. Positioneer de flexibele arm van de microfoon zo dat de microfoon zich op ongeveer 3 cm van je mond bevindt. Beweeg de microfoon naar de zijkant van je mond om te voorkomen dat het geluid van je ademhaling hoorbaar is tijdens een gesprek.