Hoe ken ik andere functies toe aan sneltoetsen op mijn toetsenbord?

Je kunt aan sommige toetsen een andere functie toewijzen om andere opdrachten, sneltoetsen of functies van Microsoft muis- en toetsenbordcentrum te openen die beter bij je werkstijl passen.

Opmerking

De opties in deze wizard variëren, afhankelijk van de geselecteerde toets. Bijvoorbeeld: aangezien aan de Windows-toets geen andere functie toegewezen kan worden, is de enige beschikbare optie om deze uit te schakelen.

Een andere functie aan een toets toewijzen

1. Gebruik het toetsenbord dat je wil configureren en Microsoft muis- en toetsenbordcentrum.
  2. In de weergegeven lijst met toetsnamen selecteer je de toets waaraan je een andere functie wilt toewijzen.
  3. Klik op een opdracht in de lijst met opdrachten van de toets waaraan je een andere functie wilt toewijzen.