Problemen oplossen: Headsets

Problemen met hardwarebesturing

Als je problemen ondervindt met de hardwarebesturingselementen van je headset, kan de volgende informatie nuttig zijn voor het vaststellen en oplossen van deze problemen.

Ik hoor geen geluid.

Probeer de volgende oplossingen:

• Download en installeer de nieuwste versie van Windows Live Messenger vanaf http://explore.live.com/messenger.
  • Download de nieuwste software-updates voor je headset vanaf www.microsoft.com/hardware/downloads.

Ik kan het volume van de microfoon niet aanpassen met de volumeknoppen (+) of (-).

• Met de volumeknoppen (+) en (-) wordt alleen het volume van de hoofdtelefoon aangepast. Deze kunnen niet worden gebruikt voor het volume van de microfoon.

Ik hoor nog steeds geluid nadat ik op de knop Dempen heb gedrukt.

• Met de knop Dempen op de headset kan alleen de microfoon worden gedempt. Hiermee kan het geluid van de hoofdtelefoon niet worden gedempt.

Ik kan de knop Dempen op mijn draadloze headset niet vinden.

• De draadloze headset heeft geen knop Dempen.