Productondersteuning: Headsets

Hoe kan ik de instellingen voor de Windows Live Call-knop aanpassen?

Wanneer je op de Windows Live Call-knop op de headset drukt om een audiogesprek te starten of beantwoorden, wordt de audio waarnaar je luistert, standaard door de LifeChat-software onderbroken of gestopt. Wanneer je de Windows Live Call-knop gebruikt om het gesprek te beƫindigen, wordt de audio waarnaar je luisterde, weer door de LifeChat-software hervat.

Instellingen voor de Windows Live Call-knop aanpassen

• Klik op Start, wijs Alle programma's aan, klik op Microsoft Headset en klik nogmaals op Microsoft Headset.
  • Stel je voorkeuren in het dialoogvenster Microsoft LifeChat Settings (Microsoft LifeChat-instellingen) in.