Productondersteuning: Webcams

Aan de slag met de LifeCam-webcam

Deze pagina bevat koppelingen naar informatie over het installeren en gebruiken van je Microsoft LifeCam. Als je de installatie-instructies hebt gevolgd en de software correct hebt geïnstalleerd, kun je je LifeCam gaan gebruiken. Als die je eerste LifeCam is, kun je gebruikmaken van de volgende onderwerpen:

Problemen oplossen

Als je problemen ondervindt bij het gebruik van je LifeCam, raadpleeg je Probleemoplossing: webcams voordat je contact opneemt met de klantenservice van Microsoft. Met deze informatie kunnen veel problemen met LifeCam worden opgelost.

Leesmij

Je kunt ook het Readme-bestand van Microsoft LifeCam raadplegen voor actuele informatie over de Microsoft LifeCam-software.