Office 2001 voor Mac

De meest Mac-like versie van Microsoft Office nu beschikbaar ! Iedere Office 2001 applicatie biedt u een gebruiksinterface met een moderne Macintosh “look and feel”. En, tevens zal u genieten van een sterke integratie tussen Word, Excel, PowerPoint, en Entourage.

Office 2001 voor Mac sluit door zijn gebruiksvriendelijkheid perfect aan bij de technologie van Apple. Deze nieuwe versie biedt bovendien een grotere compatibiliteit met Office 2000 voor Windows, Mac OS en andere toepassingen voor Macintosh.(*)

Het Office 2001 voor Mac gamma bestaat uit :Microsoft Office 2001 Microsoft Office 2001 product box
Moeilijke taken worden veel eenvoudiger   Word
Excel
Entourage
PowerPoint


* Beschikbaar is bijvoorbeeld de mogelijkheid om QuickTime Transitions te implementeren en QuickTime animaties te genereren op basis van PowerPoint presentaties.

Office 2001 en 98 for Mac gebruiken hetzelfde bestandsformaat als Office 97 en 2000 for Windows, zodat u probleemloos bestanden kunt uitwisselen. Het wordt zelfs nog eenvoudiger : met een klik in een check box bij ‘opslaan als’ voegt u in elke Office 2001 applicatie de extensie toe aan het bestand. Zo kunt u zonder enig probleem bestanden delen in een cross-platform omgeving. De nieuwe release maakt ook gebruik van Apple sleuteltechnologieën zoals QuickTime, Drag and Drop, Navigation Services en Appearance Manager, om er maar enkele te noemen.

De compatibiliteit van Office 2001 is ook uitgebreid tot andere Macintosh toepassingen. Daardoor is het gemakkelijker om documenten aangemaakt met de tekstverwerker AppleWorks en databases vanuit FileMaker te importeren. Bovendien stellen de wizard FileMaker Pro Import en de Data Merge Manager van Excel 2001 gebruikers in staat om probleemloos gegevens vanuit FileMaker te importeren voor analyse en verspreiding.


Word 2001 voor Mac

screenshot

Microsoft Word is een populaire tekstverwerker om privé, zakelijke, en school documenten te creëren. Behalve de “wizards” voor aanmaak van brieven, enveloppen, en etiketten, voorziet Microsoft Word 2001 u van een volledig nieuw “wizard”ontwerp om u te helpen om snel en gemakkelijk brochures, catalogen, en nieuwsbrieven te creëren.


back to top

Excel 2001 voor Mac

screenshot

Microsoft Excel is een krachtig rekenblad voor evaluatie, en analyse van data, evengoed als voor het creëren van grafieken en rapporten. Kleine dingen die u gebruikt iedere keer dat u met Microsoft Excel werkt, zoals het openen en bewaren van bestanden, zijn makkelijker geworden.

Indien u Microsoft Entourage geïnstalleerd hebt, kan u “workbooks” aanduiden die opvolging nodig hebben op een later tijdstip of dag, en Entourage zal u dan verwittigen.


back to top

Entourage 2001 voor Mac

screenshot

De e-mail en personal information manager Entourage 2001, werd ontworpen om u te helpen zonder enig probleem te communiceren via e-mail met behulp van spitstechnologische management tools voor e-mail en editing. Een uitgebreid Address Book, een robuuste Calendar en Task List helpen de gebruiker bij het beheren van zijn persoonlijke informatie.

Kenmerken:

 • Moeiteloos e-mailen: functies zoals Address AutoComplete in Entourage 2001 vereenvoudigen het beheer van uw e-mail. Als u een naam intikt, toont Address AutoComplete automatisch een lijst van alle adressen in het Adress Book én de 150 laatst gebruikte e-mailadressen die overeenkomen met de ingetikte letters – zowel voornaam, achternaam, bijnaam als e-mailadres.
 • Persoonlijke informatie beheren: voor het eerst kunnen Macintosh-gebruikers hun e-mail, plannings, contacten en to-do lijsten centraliseren in één applicatie. Entourage 2001 bevat een geïntegreerde kalender die u helpt uw plannings te organiseren en reminders aan te maken voor belangrijke gebeurtenissen, data en projecten.
 • Entourage 2001 biedt u bovendien een contact manager om uw persoonlijke en zakelijke contacten op te volgen.
 • Geïntegreerd: Entourage 2001 is compatibel met Palm OS handhelds, MSN® Hotmail® en is nauw geïntegreerd met andere Office 2001 applicaties. Dat maakt de nieuwe applicatie bijzonder krachtig en laat Office en uw Macintosh maximaal renderen.


back to top

Powerpoint 2001 voor Mac

screenshot

Met Power Point 2001 voor Mac, het programma voor grafische presentaties, wordt het creëren en delen van schitterende presentaties eenvoudiger dan ooit. Met PowerPoint Movie kunt u uw presentaties bewaren als Quick Time Movies en ze delen met al wie over QuickTime player beschikt. Zo krijgt uw presentatie meer impact en wordt de distributie heel wat eenvoudiger. Al wie over QuickTime player beschikt, kan een PowerPoint Movie bekijken, ook zonder Macintosh of PowerPoint 2001 !


back to top

Moeilijke taken worden veel eenvoudiger


Office 2001 helpt u om snel projecten op te starten en af te werken en de juiste tools te vinden. Met Office 2001 wordt het Internet een tweede natuur, haalt u meer uit uw informatie en stelt u schitterende presentaties op met behulp van een rijke variatie aan media.

 • Snel projecten starten en afwerken:
  de taakgeoriënteerde Project Gallery is een gemeenschappelijk vertrekpunt voor elke applicatie van Office 2001 en helpt u het juiste document of sjabloon te vinden, nog voor u hebt besloten met welke applicatie u gaat werken.
 • De juiste tools gebruiken :
  werkt u aan verschillende onderdelen van een document, dan krijgt u flink wat hulp van het Formatting Palette : het toont de tools die gewone taken vereenvoudigen, zoals het formatteren van tekst, figuren en documenten, en past ze aan.
 • Het Internet wordt een tweede natuur :
  de applicaties in Microsoft Office 2001 bevatten nieuwe, betere tools om documenten op te maken in de vorm van Web pages, inclusief commando’s zoals Save as Web Page en Web Page Preview.
 • Meer halen uit uw informatie :
  Word 2001 beschikt over nieuwe, geïntegreerde tools zoals Data Merge Manager, voor het uitvoeren van moeilijke opdrachten, zoals een omvangrijke mailing. De nieuwe List Manager van Excel 2001 vereenvoudigt het importeren, beheren en gebruiken van gegevens.
 • Schitterende presentaties maken :
  met Power Point 2001 voor Mac, het programma voor grafische presentaties, wordt het creëren en delen van schitterende presentaties eenvoudiger dan ooit. Met PowerPoint Movie kunt u uw presentaties bewaren als Quick Time Movies en ze delen met al wie over QuickTime player beschikt. Zo krijgt uw presentatie meer impact en wordt de distributie heel wat eenvoudiger. Al wie over QuickTime player beschikt, kan een PowerPoint Movie bekijken, ook zonder Macintosh of PowerPoint 2001 !

back to top