Uw Office-ervaringen uitbreiden naar internet

Office Online

Met OneDrive kunt u documenten en presentaties in Word, Excel en PowerPoint gratis online opslaan en bewerken. Gebruik vervolgens Office Online voor toegang tot uw documenten vanaf bijna elke computer. U kunt eenvoudig via uw webbrowser 1 aanmelden bij onedrive.com om aan de slag te gaan. Zo kunt u productief zijn op elke mogelijke locatie.

Altijd de benodigde hulpmiddelen bij de hand

Hebt u vaak inspiratie als u geen toegang hebt tot uw Mac? Moet u onderweg op het laatste moment nog aanpassingen maken? Wanneer u bestanden in Word, Excel en PowerPoint online opslaat, kunt u met Office Online updates maken vanaf bijna elke computer met een internetverbinding. U kunt zelfs uw bestanden openen en bekijken vanaf een mobiel apparaat.2

Beter samenwerken

Met Office Online kunt u eenvoudig samenwerken met iedereen in uw team, ongeacht welke versie van Microsoft Office ze gebruiken en of ze op een pc of een Mac werken.

Persoonlijk gebruik

Office Online op OneDrive is gratis beschikbaar.

Zakelijk gebruik

Gebruik Office Online voor uw organisatie.

Direct aan de slag

U bent geen tijd kwijt om te leren omgaan met nieuwe programma's. Office Online heeft een vertrouwde Office-interface en bevat enkele functies die u reeds gebruikt. En wanneer u aanvullende functies nodig hebt, kunt u het bestand met één klik openen in het bijbehorende Microsoft Office-programma op uw desktop.3

1 Voor Office Online is SharePoint Foundation 2010 voor zakelijk gebruik of een gratis Windows Live-id voor persoonlijk gebruik, een geschikt apparaat, een internetverbinding en een ondersteunde webbrowser vereist. Ondersteunde browsers zijn Internet Explorer 7 of later voor Windows, Safari 4 of later voor Mac en Firefox 3.5 of later voor Windows, Mac of Linux. Er bestaan enkele verschillen tussen de functies van Office Online en de Office 2010-programma's.

2 Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden kunnen via Office Online op veel apparaten worden bekeken. Ondersteunde mobiele weergaveprogramma's voor Office Online op SharePoint 2010 zijn Internet Explorer op Windows Mobile 5/6/6.1/6.5; Safari 4 op iPhone 3G en 3GS; BlackBerry 4.x en later; Nokia S60; NetFront 3.4, 3.5 en later; Opera Mobile 8.65 en later; en Openwave 6.2, 7.0 en later. Ondersteunde mobiele weergaveprogramma's voor Office Online op Windows Live zijn Safari 4 op iPhone 3G en 3GS en Internet Explorer 7 op het nieuwe Windows Phone 7. Het bekijken van Excel-bestanden via een mobiele browser is momenteel alleen beschikbaar met Office Online op SharePoint 2010.

3 De voorziening om uw bestand rechtstreeks vanuit Office Online in de desktoptoepassing te openen, is beschikbaar op computers met een ondersteunde browser en Office voor Mac 2011.

Opmerking: iMovie, iPhoto, iTunes en Safari zijn handelsmerken van Apple Inc., die zijn gedeponeerd in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.