Een professionele uitstraling voor uw presentaties

Bekijk de nieuwe mogelijkheden in PowerPoint 2011

Met PowerPoint voor Mac 2011 kunt u fraaie, professionele presentaties creëren en delen met aantrekkelijke nieuwe functies, zoals gesproken tekst en uitzendmogelijkheden. Vervolgens kunt u uw werk online opslaan, bewerken en gezamenlijk schrijven.

Foto's verfraaien

Finesse in uw foto's

Maak oogstrelende presentaties door uw foto's rechtstreeks in PowerPoint te retoucheren. Verwijder achtergronden of voeg kleurfilters toe, met slechts één muisklik.

Aan de slag met PowerPoint voor Mac 2011

  • Leerplannen
  • Interactieve handleidingen
  • Basisinformatie PowerPoint 2011

Diavoorstelling uitzenden

Dia's wereldwijd uitzenden

Laat uw presentatie tot ver buiten de vergaderzaal tot leven komen: gebruik de cloud om uw presentaties online uit te zenden, met minimale installatietijd en zonder dat speciale software is vereist. Zo hoeft niemand uw presentatie te missen.

Orde in objecten

Eenvoudig beheer van lagen

Met de functie voor het wijzigen van de volgorde van objecten kunt u eenvoudig lagen met tekst, foto's en afbeeldingen in uw gehele presentatie opnieuw ordenen. Deze nieuwe functie biedt gebruikers een intuïtieve en directe manier om lagen te manipuleren voor beter voorspelbare resultaten, zonder steeds te hoeven klikken en slepen.

Presentatorweergave

Uw presentatie perfectioneren

Wanneer u een presentatie geeft in de presentatorweergave, kunt u repeteren, uw timing controleren of aantekeningen maken. Gebruik visuele aanwijzingen om presentatoren op schema te houden en integreer de verbeterde commentaarstem en repetitiefunctie.

PowerPoint Online

Overal toegang tot uw bestanden

U kunt uw presentatieserie vanaf nagenoeg elke mogelijke locatie posten, openen, bewerken en delen. PowerPoint Online combineert veelgebruikte Office-functies en cocreatiemogelijkheden in realtime, zodat u gratis met vrienden en familie kunt samenwerken aan gedeelde presentaties.

Cocreatie

Samenwerken in realtime

Met PowerPoint voor Mac 2011 kunnen meerdere bijdragers gelijktijdig aan hetzelfde document schrijven en het bewerken vanaf verschillende computers en op verschillende locaties. Tijdens een cocreatiesessie kunnen gebruikers zien wanneer een update plaatsvindt, een melding ontvangen wanneer andere bijdragers aanwezig zijn, andere auteurs blokkeren om wijzigingen te maken in gedeelten waaraan ze zelf werken en conflicterende wijzigingen oplossen.