Kunnen wij helpen?

Plant u een project bij een lokale overheid? Heeft u een vraag over onze producten of oplossingen? Dan helpen onze account managers u graag verder.

Nathalie Eschbach Nathalie Eschbach
Account Manager Public Sector

+32 2 704 38 66
naesch@microsoft.com

CSP, Microsoft Citizen Service Platform: Hoe de lokale overheid haar dienstverlening aan de burger optimaliseert


Wat is het CSP
Het is een ontwikkelplatform dat overheden helpt haar veranderprocessen en dienstverlening richting burgers en organisaties efficiënter en effectiever uit te voeren. Het framework bestaat uit vier lagen: uitdagingen, mensen en processen, applicaties en sjablonen, technologie.

Waarom het CSP?
Het CSP helpt de lokale overheid haar dienstverlening beter af te stemmen op de wensen van de burgers (klant). De druk op de lokale en regionale overheid wordt steeds groter.
» Meer over het CSP.

Voor wie is het CSP?
Het CSP is voor iedere medewerker bij de overheid relevant. Voor zowel de beleidsmakers alsook voor de mensen die zich bezig houden met de mensen, processen en IT-gerelateerde uitdagingen. En ook is het relevant voor kleine en grote organisaties.
» Bekijk de meest gestelde vragen.

Hoe werkt het?
Microsoft heeft een framework van vier lagen ontwikkeld, dat de uitdagingen van lokale overheidsinstanties in kaart brengt en hiervoor technologische oplossingen biedt.

Microsoft Citizen Service Platform:

hoe de lokale overheid haar dienstverlening aan de burger optimaliseert

Lees verder »