Jump to: Page Content, Site Navigation, Site Search, Site Map

Upgrade-optie Windows 7

Upgrade-optie Windows 7

Hebt u een computer met Windows Vista aangeschaft tussen 26 juni 2009 en 31 januri 2010? Als dat zo is en u in aanmerking komt voor ons speciale upgradeaanbod*, gebruikt u onderstaande informatie voor het uitvoeren van de upgrade naar Windows 7.

Hoe ontvangt u uw Windows 7 upgrade?

Wanneer u een gekwalificeerde pc kocht

De upgrademethode kan per computerfabrikant verschillen. Als u een computer bij een fabrikant hebt gekocht die deeleneemt aan het Windows 7-upgradeprogramma, moet u een formulier invullen en enkele stappen uitvoeren om de upgrade naar Windows 7 uit te voeren. U vindt het formulier in het Windows-pakket dat met uw computer werd meegeleverd. Als u een computer hebt gekocht die voor dit aanbod in aanmerking komt maar als u niet weet hoe u de upgrade moet uitvoeren, gaat u naar de website van de fabrikant van de computer.

Deelnemende pc-fabrikanten

Wat moet ik doen als mijn pc-fabrikant niet op de lijst is vermeld?

Veel extra computerfabrikanten nemen deel aan het Windows 7 upgrade-optieprogramma. Neem contact op met uw fabrikant of leverancier voor meer informatie over het aanbod. Wanneer u al een upgradeformulier in uw bezit hebt en een bestelling wilt plaatsen, vermeldt u de bestelgegevens op dat formulier.

*Belangrijke informatie: Als u een standaardpakket van Windows Vista Home Premium, Business of Ultimate hebt gekocht of voor een computer die aan de eisen voldoet, ontvangt u de upgradeversie van Windows 7 vanaf 22 oktober 2009, de datum waarop Windows 7 wordt geïntroduceerd. De computers die voor dit aanbod in aanmerking komen, de details van het aanbod en de leveringsmethoden verschillen per fabrikant. Bezoek de website van de leverancier voor meer informatie. Als u een standaardexemplaar van Windows Vista hebt gekocht, kunt u de upgrade bij Microsoft bestellen. Het programma voor de upgradeoptie naar Windows 7 loopt van 26 juni 2009 tot en met 31 januari 2010. Computerfabrikanten hebben echter de mogelijkheid om een kortere periode te kiezen. Raadpleeg de veelgestelde vragen voor alle overige informatie.