Klik hier om Silverlight te installeren*
Nederland|Sitemap
MSDN
The Beta Experience

De Bèta-reis gaat door

Windows Vista en 2007 Microsoft Office zijn nu verkrijgbaar. De bètaperiode is afgelopen. We hebben met veel plezier het Beta Experience-programma voor u georganiseerd en wij bedanken u voor uw medewerking. Maar de reis is nog niet helemaal afgelopen.

Blijf de ontwikkelingen volgen in het MSDN Evaluation Center – het centrale punt waar u alle trial en bètaproducten voor developers kunt vinden. Probeer nieuwe producten voordat u deze koopt of kijk naar de mogelijkheden die nieuwe versies u gaan bieden. U vindt er tevens waardevolle informatie die u helpen met het evalueren van deze producten waaronder: Webcasts, Virtual Labs, Community Insight, White papers, E-Learning en meer.

Beta Experience newsletter-archief

U kunt alle Beta Experience newsletters die zijn uitgestuurd tijdens de Windows Vista en Microsoft Office Beta Experience vinden in het archief.

Opmerking: de gegevens in deze newsletters zijn mogelijk verouderd. Het is mogelijk dat bepaalde links naar web-artikelen niet meer werken.

Back issues of the Beta Experience newsletter:


©2017 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Contact opnemen |Gebruiksvoorwaarden |Handelsmerken |Privacyverklaring
Microsoft