Kliknite ovdje da instalirate Sliverlight*
Bosna i HercegovinaPromijeni|Sva Microsoftova web-mjesta
Microsoft
Za novinare 

Obavijest o prestanku preuzimanja softvera za Office 2007 MLK (Medialess Kit)


Sarajevo, 28.06.2012. — Obavještavamo Vas da će 30. 06.2012. godine Microsoft ukloniti mogućnost preuzimanja softvera za Office 2007 MLK sa svoje službene stranice: http://trial.trymicrosoftoffice.com/msft-orpc/default.aspx?culture=en-us

Ovo web-mjesto neće biti dostupno od 30. juna 2012. Preuzimanja i mediji sa sigurnosnom kopijom za Office 2007 više nisu dostupni na ovom web-mjestu. Nakon tog datuma će biti dostupno preuzimanje softvera samo za Office 2010.

Ako ste vlasnik licence za Office 2007, kupljene kao MLK kartica s ključem proizvoda, i potreban Vam je medij ili instalacijska datoteka, ljubazno Vas molimo da posjetite stranicu te preuzmete softver prije 30. juna 2012. Nakon tog datuma preuzimanje softvera za Office 2007 neće biti više dostupno. Također, možete i sami napraviti backup kopiju vlastite instalacije i na taj način doći do instalacijske datoteke.

Hvala Vam što koristite Microsoft proizvode.

O Microsoftu:

Kompanija Microsoft Bosna i Hercegovina osnovana je sredinom 2006. godine. U cjelosti je u vlasništvu Microsoft Corporation, Redmond, WA i posvećena je razvoju bosanskohercegovačkog IT tržišta. Primarna djelatnost Microsoftovog ureda u BiH je razvoj prodajne mreže, uključujući marketing, konsultantske usluge, organizaciju stručne i tehničke podrške. U saradnji s domaćim partnerskim kompanijama, Microsoft posvećuje posebnu pažnju omogućavanju razvoja cjelovitih, pouzdanih i skalabilnih rješenja koja će zadovoljiti specifične poslovne potrebe korisnika u Bosni i Hercegovini.

Za više informacija o Microsoftu, posjetite Web stranice http://www.microsoft.com/bs-ba/ ili http://www.microsoft.com/presspass/

Dodatne informacije, samo za novinare:

Microsoft BiH, Sarajevo, Fra Anđela Zvizdovića 1
Tel: +387 33 296 710
Fax: +387 33 296 711


©2017 Microsoft Corporation. Sva prava pridržana. Obratite nam se |Uslovi korištenja |Trademarks |Izjava o privatnosti