Kliknite ovdje da instalirate Sliverlight*
Bosna i HercegovinaPromijeni|Sva Microsoftova web-mjesta
Microsoft
Za novinare 

Objavljen program konferencije Microsoft NetWork 2.0?


Sarajevo, 13.03.2012. – Microsoft BiH je objavio preliminarni raspored predavanja za MS NetWork 2.0. konferenciju, koja će se u Mostaru održati 4. i 5. aprila 2012. godine.

Konferencija počinje panel diskusijom – „Kako informacione tehnologije mogu pomoći povećanju konkurentnosti Bosne i Hercegovine?“, a sva predavanja koja slijede svakako obećavaju dva izuzetno produktivna dana za učesnike.

Predavanja su podijeljena na četiri dijela, odnosno paralelno se nudi četiri niza prezentacija: Business, IT pro, Dev i MS Community i namijenjeni su poslovnim korisnicima, IT profesionalcima te programerima. Nema sumnje da će svi koji se odluče posjetiti ovu konferenciju moći pronaći odgovarajući sadržaj za sebe u jednoj od četiri sale dvorane Doma Herceg Stjepan Kosača.

Svi učesnici koji se registruju do 20.03.2012. godine učešće mogu osigurati uz kotizaciju u iznosu od 150KM (bez PDV-a), a nakon ovog datuma do zatvaranja registracije 26.03.2012. kotizacija će iznositi 200 KM (bez PDV-a). Organizator, Microsoft BiH, je za studente osigurao i specijalni popust uz plaćanje kotizacije od tek 40KM (bez PDV-a).

Program MS NetWork 2012 konferencije možete pronaći na zvaničnim stranicama konferencije www.msnetwork.ba, kao i formular za prijavu, te ostale korisne informacije kao što su biografije predavača koji će podijeliti svoje znanje sa učesnicima i razmijeniti svoja iskustva.

O Microsoftu:

Kompanija Microsoft Bosna i Hercegovina osnovana je sredinom 2006. godine. U cjelosti je u vlasništvu Microsoft Corporation, Redmond, WA i posvećena je razvoju bosanskohercegovačkog IT tržišta. Primarna djelatnost Microsoftovog ureda u BiH je razvoj prodajne mreže, uključujući marketing, konsultantske usluge, organizaciju stručne i tehničke podrške. U saradnji s domaćim partnerskim kompanijama, Microsoft posvećuje posebnu pažnju omogućavanju razvoja cjelovitih, pouzdanih i skalabilnih rješenja koja će zadovoljiti specifične poslovne potrebe korisnika u Bosni i Hercegovini.

Za više informacija o Microsoftu, posjetite Web stranice http://www.microsoft.com/bs/ba/ ili http://www.microsoft.com/presspass/

Dodatne informacije, samo za novinare:

Microsoft BiH, Sarajevo, Fra Anđela Zvizdovića 1
Tel: +387 33 296 710
Fax: +387 33 296 711

Dodatni materijali

Program_Network_Konferencija.docProgram_Network_Konferencija.doc

©2017 Microsoft Corporation. Sva prava pridržana. Obratite nam se |Uslovi korištenja |Trademarks |Izjava o privatnosti