Kliknite ovdje da instalirate Sliverlight*
Bosna i HercegovinaPromijeni|Sva Microsoftova web-mjesta
Microsoft
Za novinare 

Objavljen program za treću Microsoft poslovno-tehnološku konferenciju u Bosni i Hercegovini!


- Microsoft NetWork 3 sve bliže - Produžen rok za rane prijave do 18.03.2013.!

Sarajevo, 11.03.2013. – Treća poslovno-tehnološka konferencija Microsoft NetWork 3, koja će se održati 03. i 04.04.2013. godine u kongresno-turističkom centru Banja Vrućica nudi preko 60 predavanja, raspoređenih u 6 smjerova.

Microsoft BiH objavljuje program koji je cjelosti dostupan na http://www.msnetwork.ba/conference/agenda i sa velikim zadovoljstvom najavljuje da će učesnici imati priliku da prisustvuju predavanjima čak 20 predavača sa titulom MVP (Microsoft Valuable Professional). Konferenciju će otvoriti Ernst-Jan Stigter, Izvršni Direktor Microsoft-a CEE.

Ovogodišnja konferencija stavlja fokus na novu generaciju Microsoft proizvoda, kao što su Windows Server 2012, Office 2013, Windows 8, te Windows Phone 8, uz obradu tema vezanih za tržišne trendove, poput cloud računarstva, upravljanja uređajima u kompleksnim okruženjima, razvoja nove generacije mobilnih aplikacija, te povećanja konkurentnosti.

„Microsoft NetWork je najvažnija IT konferencija u BiH, a kako okupi veliki broj naših kolega iz bh. IT industrije, nastojimo da konstantno osvježavamo teme. Stoga smo ove godine uveli dva nova smjera posvećena prezentaciji rješenja za edukaciju, odnosno studijama slučaja koje obrađuju praktične projekte sa implementacijama baziranim na Microsoft platformi,“ riječi su kojima je direktorica Microsofta BiH, Lejla Zukić-Krivdić pojasnila izbor tema za predavanje i u nastavku dodala da je zbog velikog interesovanja rok za rane prijave po cijeni od 150 KM produžen do 18.03.2013. godine.

Po svemu sudeći, slijedi jedinstveni događaj na kojem će učesnici pored upoznavanja sa aktuelnim Microsoftovim i partnerskim rješenjima i IT trendovima, biti u prilici razmijeniti svoja iskustva, unaprijediti znanja i stvoriti nove poslovne kontakte. Ovogodišnju konferenciju podržavaju brojni sponzori i naši partneri. Platinasti sponzor je Logosoft, zlatni sponzori - Combis, LANACO, AvaCom Group, SRC, a srebreni PlanB i TeamWork. Glavni medijski partner je portal klix.ba, a medijski partneri: hardwarebase.net, bljesak.info, ekapija.ba, info.ba, SEEbiz.net , fena.ba i tehnografija.net.

Još jednom podsjećamo sve zainteresovane da se prijave za učešće do 18.03.2013. i ostvare popust od 50KM, na kotizaciju za učešće koja iznosi 200 KM (+17% PDV-a). Učešće za studente na najvećoj IT konferenciji u BiH je omogućeno za samo 50KM (+17% PDV-a).


©2017 Microsoft Corporation. Sva prava pridržana. Obratite nam se |Uslovi korištenja |Trademarks |Izjava o privatnosti