Office

  Office 2003 пакет интерфејса на босанском језику

  Select Language:
  Пакет интерфејса за босански језик за Microsoft Office 2003 пружа кориснички интерфејс на босанском језику за многе Microsoft Office 2003 програме.
  • Note:There are multiple files available for this download.Once you click on the "Download" button, you will be prompted to select the files you need.
   Верзија:

   1

   Назив датотеке:

   LIP.EXE

   Bosnian(Cyr)_GS.EXE

   Датум објављивања:

   21.11.2006

   Величина датотеке:

   6.5 MB

   288 KB

    Microsoft Office је на територију Босне и Херцеговине расположив у сљедећим локализованим верзијама:

    • Пакети језичких интерфејса (ЛИП) за босански језик на латиничном и на ћириличном писму, које је могуће преузети на центру за преузимање. Употријебите опције Change language да бисте изабрали жељени пакет језичког интерфејса.

    • Потпуно локализован пакет Microsoft Officea на хрватски језик

    • Потпуно локализован пакет Microsoft Officea на српски језик на латиничном писму те пакет језичког интерфејса (ЛИП) на српском језику и ћириличном писму, који је расположив на CD медију.

    За додатна појашњења у вези набавке потпуно локализованих пакета Microsoft Officea на српски и хрватски језик те за набавку медија са пакетом језичког интерфејса за српски језик – на ћириличном писму, молимо да се обратите Microsoft партнерима у Босни и Херцеговини (попис партнера можете пронаћи на: http://www.microsoft.com/bih/howtobuy/default.mspx).

    Office 2003 издање пакета интерфејса на босанском језику пружа преведен кориснички интерфејс за сљедеће Office 2003 програме:

    • Microsoft Office Word 2003

    • Microsoft Office Outlook® 2003

    • Microsoft Office PowerPoint® 2003

    • Microsoft Office Excel 2003

    Напомена Да будете сигурни да пакет интерфејса на босанском језику (ћирилична верзија) за Microsoft Office 2003 Edition ради исправно, инсталирајте сљедећи Microsoftov софтвер ПРИЈЕ него инсталирате овај пакет интерфејса:

  • Подржани оперативни системи:

   Windows XP Service Pack 2

    • Захтјевани софтвер: Енглеска верзија било којег издања пакета Officea 2003 — напримјер, Microsoft Office Professional Edition 2003 или Microsoft Office Standard Edition 2003 — или енглеска верзија индивидуалног Office 2003 програма који подржава Office 2003 пакет интерфејса на босанском језику — Excel 2003, Outlook 2003, PowerPoint 2003, или Word 2003.

     Office 2003 пакет интерфејса на босанском језику се такођер може инсталирати са Microsoft Office 2003 вишејезичким корисничким пакетом инетрфејса са подршком за енглески.


    • Потребно простора на диску: Уз простор на хард диску који користе тренутно инсталирани Office 2003 програми, потребно је још 10 мегабајта (MB) слободног простора на хард диску.
   • Да се инсталира ово преузимање:
    1. Преузмите датетеку LIP.exe тако што ћете кликнути на дугме Преузми (налази се изнад) и спремити датотеку на Ваш хард диск.
    2. Двапут кликните на програмску датотеку LIP.exe која се налази на Вашем хард диску да покренете инсталациони програм.
    3. Слиједите упуте на екрану да завршите инсталацију.

    Упуте о употреби:

    Да пребаците кориснички интерфејс на Office 2003 издање пакета интерфејса на босанском језику, слиједите ове корке:

    1. На менију Старт покажите на Сви програми, онда покажите на Microsoft Office, након тога на Алатке Microsoft Officea, и онда кликните на Језичка постављања Microsoft Officea 2003.
    2. На табулатору Кориснички интерфејс и помоћ , на списку Прикажи Office 2003 на , изаберите језик који желите да буде приказан.
    3. Кликните на OK.


    Језичка постављања која сте одабрали ће ступити на снагу сљедећи пут када покренете Office програме.


    Да уклоните ово преузимање:
    1. Изађите из свих програма.
    2. На менију Старт покажите на Постављања и онда кликните на Контролна табла.
    3. Двапут кликните на Додај/уклони програме.
    4. На списку тренутно инсталираних програма кликните на Microsoft Office 2003 издање пакета интерфејса на босанском језику и онда кликните на Уклони или Додај/уклони. Ако се појави диалошки оквир, слиједите упуте о уклањању програма.
    5. Кликните на Да или OK да потврдите да желите уклонити програм.

  Популарна преузимања

  Loading your results, please wait...

  Бесплатна ажурирања за рачунар

  • Сигурносне закрпе
  • Ажурирања софтвера
  • Сервисни пакети
  • Управљачки програми за хардвер