Натиснете тук, за да инсталирате Silverlight*
БългарияПромяна|Всички уеб сайтове на Microsoft
Microsoft
|Начална страница

Оторизиран доставчик за клиенти от сферата на образованието (Authorised Education Reseller или AER)

Програмата на Microsoft® Оторизиран доставчик за клиенти от сферата на образованието (Authorised Education Reseller) позволява на независими компании одобрени от Майкрософт, да продават лицензи и услуги по програмата Microsoft School Agreement за лицензиране на образователни потребители

Тази годишна програма е създадена, за да усъвършенства знанията на работещите в нашия образователен канал и да удовлетвори изискванията на клиентите от образователния сектор. Програмата цели да подобри диалога между Microsoft и нашите дилъри с фокус върху образованието и да осигури на нашите образователни потребители специално обучени компании, готови да им предоставят завършени решения и услуги.

Освен доставката на лицензи за право на ползване на продуктите на Microsoft, вашият Оторизиран доставчик за клиенти от сферата на образованието може да ви предложи и други допълнителни услуги като планиране на миграцията към нови версии на продуктите, техническа поддръжка, управление на софтуерните активи и в отделни случаи различни условия на плащане.

Списък с одобрените и оторизирани доставчици за клиенти от сферата на образованието на територията на България можете да намерите тук.