Office 365 bevat CRM en cloud voor bedrijfsefficiëntie
 

 Tips & Ideeën

 
 • Apr
  29
  20
  13

  Office 365 bevat CRM en cloud voor bedrijfsefficiëntie

  System Account
  01:45 AM

  Uit een onlangs gehouden onderzoek naar het gebruik van CRM (Customer Relationship Management) onder het mkb zijn enkele belangrijke trends gebleken:

  • CRM is nu een essentieel bedrijfssysteem voor mkbbedrijven maken gebruik van CRM-oplossingen voor het beheer van belangrijke bedrijfsprocessen, zoalscontactgegevens van (potentiële) klanten, acquisitie, e-mailmarketing en verkoopprognoses.
  • Bedrijven hebben behoefte aan een CRM-systeem waarmee alle informatie van potentiële en bestaande klanten op één plek wordt opgeslagen, gegevens eenvoudig kunnen worden gedeeld tussen afdelingen, de status van hun verkooppijplijn kan worden gecontroleerd en uitgebreide marketingrapporten kunnen worden gemaakt.

  Ondanks deze behoeften voor CRM is het voor veel bedrijven een flinke uitdaging vitale financiële gegevens met betrekking tot (potentiële) klanten te delen met de rest van het bedrijf. Slechts 40% van de mkb’ers geeft aan dat zij gegevens probleemloos delen tussen de financiële en de verkoopafdeling, en tussen de financiële en de marketingafdeling. De andere 60% geeft aan nog steeds aan te kampen met problemen bij hun overgang naar naadloze gegevensuitwisseling. Bovendien brengt het gebrek aan geautomatiseerde integratie van marketinggegevens rapportageproblemen voor zowel marketing als verkoop met zich mee bij een groot aantal mkb’ers.

  Hoewel het merendeel van de bedrijven een on-premises CRM-systeem heeft, stappen steeds meer bedrijven over op CRM-systemen in de cloud om de productiviteit van medewerkers te verbeteren, de snelheid van het bedrijf te verhogen en de IT-overhead te verminderen.

  Microsoft neemt CRM voor het mkb serieus. De dienst Microsoft Dynamics CRM Online maakt nu deel uit van het Online Service Delivery Platform (OSDP). Dit is hetzelfde beheer-, betaal- en inrichtingsplatform dat ook voor Office 365 wordt gebruikt (in huidige Microsoft Dynamics CRM Online-markten). Hierdoor kunnen klanten en partners hun cloudgebruikers en cloudbetaling nu beheren vanuit één platform. Het platform bestaat uit gedeelde componenten voor de hostinginfrastructuur, commerce, de gebruikerservaring/-interface, digitale marketing en de marketplace. Hierdoor zijn Office 365-diensten voor mkb meer samenhangend en beter geïntegreerd.

  Neem voor meer informatie even de tijd om deze video te bekijken over CRM-oplossingen voor het mkb (Engelstalig), waarin wordt uitgelegd hoe deze twee cloudoplossingen de productiviteit van medewerkers kunnen verbeteren en organisaties kunnen helpen sneller zaken te doen en de IT-overhead te verlagen. Er is ook een waardevolle klantgetuigenis van BioMedix (Engelstalig) beschikbaar waarin de voordelen van het gebruik van een gezamenlijke oplossing met Office 365 en Microsoft Dynamics CRM Online worden belicht.

  Meer informatie over Office 365

  Meer informatie over de Dynamics CRM Online-oplossings

   
   
 

 laatste artikelen

 
Pinpoint