Hartelijk dank voor je openheid!
 

 Tips & Ideeën

 
 • Jun
  27
  20
  13

  Hartelijk dank voor je openheid!

  System Account
  01:48 AM
  Velen van jullie hebben de tijd genomen om je mening met ons te delen middels ons halfjaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek. Heel erg bedankt daarvoor! Wij zien dit niet als een papieren tijger, maar bij uitstek als een middel om de temperatuur ‘buiten’ te peilen en gericht aktie te ondernemen. Waar heb je behoefte aan? Wat zijn verwachtingen en waar loop je tegen aan. Wat moeten wij als organisatie beter doen en wat moeten we vasthouden in onze dienstverlening. Kortom, jij geeft ons concrete inzichten om mee aan de slag te gaan. Ook op de meeste recente survey zijn veel reacties binnen gekomen. ServIT_003.png

  Waar nodig reageren we hier één op één op. Daarnaast willen we in deze nieuwsbrief graag toelichten wat we verder doen met deze feedback.
   
  Abonnementsvormen
  Onze klanten geven aan meer te verwachten van support. Lokaal geven we hier invulling aan door te investeren in telefonische support en de inzet van andere sociale kanalen, zodat je ons altijd kunt bereiken. Ga voor tips en support naar onze supportsite of ga met ons in gesprek via MKB twitter. Om ons betaalmodel te verbeteren, faciliteren we in andere manier waarop we kunnen afrekenen, zoals abonnementsvormen en gespreide betaling. We merken dat veel mensen aangeven dat ze ons licentiemodel moeilijk vinden, bij zoveel keuze is het lastig de juiste keuze te maken. Om dit inzichtelijker te maken trainen we partners om je hierbij te ondersteunen en juist te adviseren. We zullen dit ook meer richting klanten gaan aanbieden en zoveel mogelijk lokaal inrichten. Dit moet een stuk eenvoudiger.
   
  Experience centers
  De wereld verandert snel, een veelgestelde vraag uit de ondernemerswereld is: help me om anders te werken en om de waarde van technologie te (laten) zien. In experience centers bij partners en sessies bij ons op kantoor – waar we laten zien hoe wij zelf technologie voor ons laten werken - hebben we inmiddels ruim 3000 ondernemers op ‘Het Nieuwe Werken’ spoor gezet.  Om onze partners te ondersteunen die slag te maken, investeren we in scenario’s en productiviteitsverbetering om de vertaalslag voor de ondernemer te maken. Ook een keer een Het Nieuwe Werken ervaren? Bezoek de site en kijk of je bij een partner op bezoek wilt of bij ons langs komt.
   
  Bedrijfsvoering
  Input over onze dienstverlening pakken we lokaal op met ons services team. Binnen onze organisatie bewaken we de klanttevredenheid, onder andere door aandachtspunten binnen het managementteam te beleggen en zo in onze bedrijfsvoering te borgen. Elke ronde dat we feedback krijgen, scherpen we onze manier van handelen aan. Specifieke opmerkingen over onze producten geven we terug aan onze moederorganisatie in de Verenigde Staten. Hier zetten productspecialisten jouw wensen zo goed mogelijk om naar volgende productversies of nemen deze mee in updates.
   
  Oplossingen
  In de reacties krijgen we ook terug dat waar we vroeger verder weg stonden, en men lokaal weinig gevoel bij Microsoft had, we nu als een toegankelijker organisatie worden ervaren. We doen ons best je zoveel mogelijk mee te nemen in ontwikkelingen. Zo reviewen we onze oplossingen één op één met klanten en bekijken we samen hoe nieuwe producten zoals Windows 8 voor onze markt werken. In deze video kun je zien hoe we tijdens een intern Microsoft evenement een aantal van onze klanten uitnodigden hun ervaringen met ons te delen.

  Voor ons fijn om te horen dat we door dit soort initiatieven als een meer toegankelijk en open organisatie worden gezien. Alle feedback is voor ons zeer waardevol, van ontevreden klanten die vaak terecht kritisch zijn en ons helpen scherp te blijven en van tevreden klanten die aangeven wat we voort moeten zetten.
   
  Voor diegenen die de tijd namen hun ervaringen met ons te delen, nogmaals dank. We waarderen dit heel erg!
   
  Met vriendelijke groet,
   
  Microsoft Nederland
  Michiel Hoogenboom
   
   
 

 laatste artikelen

 
Pinpoint