Hogere productiviteit, lagere kosten, meer tevreden medewerkers en energie besparen
 • Nov
  01
  20
  12

  Hogere productiviteit, lagere kosten, meer tevreden medewerkers en energie besparen

  System Account
  02:20 AM
  Het Nieuwe Werken is een andere manier van werken en samenwerken, ondersteund door de nieuwste technologie. In het Nieuwe Werken gaan mensen en organisaties flexibeler om met arbeidstijd en werkomgeving. Door het Nieuwe Werken en een slimme inzet van technologie is Microsoft in staat gebleken de productiviteit te verhogen, kosten te verlagen, medewerkertevredenheid te doen stijgen en energie te besparen.

  We zijn continu bezig om te leren wat wel of niet werkt. Een van de opgedane ervaringen is dat persoonlijk leiderschap en keuzevrijheid van het individu belangrijke succesfactoren zijn om het Nieuwe Werken tot een succes te maken. Ieder individu kan zelf bepalen wat bij zijn/haar leefritme past. Het Nieuwe Werken gaat over leiderschap, mentaliteitsverandering en cultuur, waarbij openheid, betrokkenheid en vertrouwen centraal staan.

   

  Wil je meer informatie over Microsoft en het Nieuwe Werken? Bezoek ons kantoor en volg een Het Nieuwe Werken sessie of ga naar de website.

   

   
 

 laatste nieuws

 
 • Speciale aanbieding HTC Windows Phone 8S en 8X - 28 May 2013

  In samenwerking met HTC heb je nu de kans om met honderden euro’s voordeel een Windows Phone van HTC aan te schaffen. Het gaat om de modellen Windows Phone 8S en 8X.

 • De nieuwe Office is nu verkrijgbaar voor zakelijke klanten - 26 Feb 2013

  De nieuwe versie van Office Professional Plus 2013 is nu verkrijgbaar! Alle vertrouwde Office-toepassingen en -documenten, zakelijke e-mail, agenda en videovergaderingen kun je voortaan op vrijwel al jouw apparaten gebruiken, uiteenlopend van pc's tot smartphones en tablets.

 • Kom naar Explore Dynamics CRM op 28 maart 2013 - 20 Feb 2013

  Social media en technologie veranderen de manier hoe organisaties met de klant communiceren. Maar hoe? Antwoorden rond dit thema hoor je tijdens Explore Dynamics CRM op 28 maart 2013 in CineMec Ede.

 

 


Download Windows 8 voor €29,99

Meer weten

 

 


Windows 8 laten opsturen voor €59,99

Meer weten

 

 


Meer dan 5 pc’s? Bekijk de Windows 8 licentie-vormen

Meer weten