Tag hul på fremtiden – overførsel til Windows Server 2012

Microsofts artikler – til små og mellemstore virksomheder

Artikler
Din kilde til de seneste nyheder og oplysninger til små og mellemstore virksomheder. Læs og se de nyeste artikler og videoer, der er nøje udvalgt med henblik på at gøre din virksomhed mere produktiv og succesrig.
-

Tag hul på fremtiden – overførsel til Windows Server 2012

Tag hul på fremtiden – overførsel til Windows Server 2012

Verden har ændret sig en hel del siden 2003. Smartphones er ikke længere konceptenheder, der vil revolutionere virksomhedernes fremtid. De er blevet standardudstyr i små og mellemstore virksomheder, nøjagtigt som i store, multinationale virksomheder. Sociale medier er skiftet fra at være tidsfordriv til at være en videnskab. De nye tider kræver ny teknologi, og Windows Server 2012 er alt i én-serverløsningen, der sikrer, at din virksomhed yder sit bedste. Det er nemt at overføre fra Windows Server 2003 eller Windows Small Business Server.

Skiftet til Windows Server 2012 vil reducere dine it-omkostninger, forenkle den måde, din virksomhed drives på, sikre et afkast fra din it-investering, give mulighed for, at din virksomhed kan vokse yderligere og give dine medarbejdere frihed til at gøre forretning hvor som helst og når som helst. Når du har besluttet dig for at opgradere til Windows Server 2012, skal du følge en overførselsproces i tre nemme trin.

  1. Før installationen:
    Når du opdaterer og/eller overfører et system, er det et must at sikkerhedskopiere kilden, og flytning fra Windows Small Business Server til Windows Server 2012 er ingen undtagelse. I dette tilfælde er det særligt nødvendigt, fordi Exchange Server ikke er inkluderet i Windows Server 2012. I fasen før installationen skal du køre Migration Preparation Tool (findes kun på engelsk) på kildeserveren og rette eventuelle rapporterede fejl, før du fortsætter.
  2. Installationen:
    På destinationsserveren skal du installere Windows Server 2012 Essentials i overførselstilstand. Resten kører problemfrit af sig selv: Windows Server 2012 opretter forbindelse og konfigurerer sig selv som den primære domænecontroller, så kildeserveren bagefter kan tages ud af drift.
  3. Efter installationen:
    På dette tidspunkt skal du bruge Client Connector til at oprette forbindelse mellem alle dine klienter og Windows Server 2012 og flytte de tilbageværende serverindstillinger og data, f.eks. delte mapper, til destinationsserveren. Du skal udføre hele dataoverførslen fra Windows Server 2003 til Windows Server 2012 inden for 21 dage.

Som nævnt ovenfor, indeholder Windows Server 2012 ikke længere en indbygget mailtjeneste, men du har tre nemme muligheder for at overføre dine mails: Overfør til Office 365, overfør til en lokal server eller overfør til en mailløsning fra tredjepart. Windows Server 2012 er specifikt udviklet til at fungere problemfrit med Office 365 og andre cloud-tjenester fra Microsoft. Hvis du vælger denne mulighed, anbefaler vi, at du overfører dine mails, før du installerer Windows Server 2012 i overførselstilstand. Hvis du ønsker at bevare alle dine mails lokalt, vil den bedste løsning være at konfigurere en ekstra server, der kører Exchange Server.

Hvis du opgraderer til Windows Server 2012 nu, får din virksomhed en forenklet it-struktur, der er konfigureret til at fungere med dagens og morgendagens teknologi. På den måde sparer du penge og kan koncentrere dig om din virksomheds overskudsgivende aktiviteter. Når du har en server, der fungerer med ny teknologi, får dine medarbejdere også fleksibilitet til at gøre forretning, på det sted og tidspunkt hvor det er mest hensigtsmæssigt, dag eller nat. Kom ud af kontoret og ind i den øvrige verden med Windows Server 2012.

Spørg en it-specialist fra Microsoft til råds, og find ud af, hvordan du kan forbedre din virksomheds databeskyttelse og udvide din virksomhed ved at flytte fra Windows Server 2003 til Windows Server 2012.

Få mere at vide om Windows Server 2012

Prøv Windows Server 2012 gratis

Relaterede artikler:

Relevante dokumenter: