Arbejd uanset hvor du er

Microsofts artikler – til små og mellemstore virksomheder

Artikler
Din kilde til de seneste nyheder og oplysninger til små og mellemstore virksomheder. Læs og se de nyeste artikler og videoer, der er nøje udvalgt med henblik på at gøre din virksomhed mere produktiv og succesrig.
-

Arbejd uanset hvor du er

Nemt samarbejde med adgang til e-mail, webkonferencer, dokumenter, kalendere uanset hvor du er.

Jeg elsker at præsentere mine kunder for nye ideer, og det betyder, at jeg oftest arbejder ude hos dem. Men da jeg er nødt til at samarbejde med mine medarbejdere for at oprette de endelige tilbud og projektplaner, kan du nok forestille dig, hvor udfordrende det kan være.

Nu bruger jeg Office 365, der giver mig cloud-baserede og fleksible samarbejds- og produktivitetsværktøjer. Alle i min virksomed arbejder sammen uden problemer og nyder adgangen til e-mail, webkonferencer, dokumenter osv. uanset, hvor vi er. Og takket være det velkendte look og de velkendte funktioner fungerer Office 365 på samme måde som de programmer, vi allerede kender som f.eks. Word, Excel, Outlook og PowerPoint.

Nu kan jeg hurtigt svare på forespørgsler fra kunderne og åbne og redigere Office-dokumenter, mens jeg er på farten. Jeg kan desuden arbejde næsten hvor som helst og nemt samarbejde med mine kollegaer og kunder.

Find Microsoft-partnere, som kan hjælpe dig med at finde frem til, hvordan du kan udnytte og skræddersy Microsoft Office 365, så du kan booste produktiviteten og din virksomhed.

Med Microsoft Office 365 Marketplace får du større indblik i, hvilke Microsoft-partnere der er specialister inden for Microsoft Office 365 og bedst kan løse problemerne i din virksomhed og understøtte dine langsigtede mål.

Få mere at vide om Office 365

Prøv Office 365 gratis

Relaterede artikler:

Relevante dokumenter: