Tag hånd om dine kunder

Microsofts artikler – til små og mellemstore virksomheder

Artikler
Din kilde til de seneste nyheder og oplysninger til små og mellemstore virksomheder. Læs og se de nyeste artikler og videoer, der er nøje udvalgt med henblik på at gøre din virksomhed mere produktiv og succesrig.
-

Tag hånd om dine kunder

Skab vækst i din virksomhed ved at fokusere på kunderne

Vi elsker at gøre kunderne glade - men som min forretning voksede fik jeg sværere ved at holde det samme serviceniveau, som mine kunder forventede. Det er jo netop det personlige, der gør os anderledes end vores konkurrenter, så jeg ville ikke tage nogen chancer. Min forretning voksede, og vi fik kunder fra hele landet; derfor havde jeg brug for en måde at holde styr på både de eksisterende og de nye kunder, og samtidig fokusere på at vækste forretningen. Jeg prøvede Microsoft Dynamics CRM Online gratis i 30 dage - og det var lige hvad jeg havde brug for. Mine medarbejdere har taget rigtig godt imod det nye system – ikke mindst fordi de kan arbejde i den nemme intuitive Microsoft Outlook klient, som både kan tilgås via browser og via mobil adgang.

Sådan hjælper Online mit salg

Jeg har et team på fem personer, der koordinerer vores salg og skaber prislister og særtilbud på vores produkter. Jeg kan nemt segmentere min kundedatabase, så jeg kan identificere nye salgsmuligheder. Med det indbyggede dashboard og de genkendelige funktioner fra Microsoft Office Outlook, er det let for vores sælgere at skaffe et totalt overblik, så de kan skabe nye muligheder og forbedre de daglige salgstal. Det vi virkelig oplever er, at det er blevet meget nemmere at sælge det rigtige mix af produkter, når vi ved hvad kunderne køber og hvad de derudover har behov for.

Sådan understøtter det min kundeservice

Alle vores ansatte har adgang til den komplette kundehistorik, så de kan skabe langsigtet loyalitet og derved profit for forretningen. Får vi en hasteordre, har Microsoft Dynamics CRM Online en fleksibel serviceoversigt, så vi hurtigt får fat i de rigtige ressourcer. Det indbyggede rapporteringssystem hjælper mig til at bevare overblikket over hele min forretning. F.eks. kan jeg vælge at få en fast rapport om vores kundeservice hver mandag.

Sådan bruger jeg CRM til markedsføring

Da jeg var nystartet, var jeg afhængig af mund-til-øre anbefalinger, som jeg understøttede med et par plakater og flyers. Men CRM har fuldstændigt ændret det. Nu kan jeg proaktivt planlægge, lancere og overvåge kampagner, ligesom de store virksomheder gør. Vi bruger enkle hjemmeside-templates, vi ikke behøver kode i – og takket være det indbyggede søgemaskineoptimerings-værktøj er det blevet nemmere for vores kunder at finde vej til vores hjemmeside.

Få mere at vide om Dynamics CRM Online

Få support fra en Microsoft-partner

Relaterede artikler:

Relevante dokumenter: